Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2015

Η Εθνική Νεανίδων του Γιάννη Ανδρεάδη σε φιλικό με την Ελπίδα Αμπελοκήπων


Φιλικό αγώνα έδωσε το απόγευμα η Εθνική Ομάδα των Νεανίδων, την οποία αποτελούσαν οι αθλήτριες από την Βόρεια Ελλάδα, με την Ελπίδα Αμπελοκήπων στο γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης» της Θεσσαλονίκης.
Ο αγώνας είχε στην αρχή του προπονητικό χαρακτήρα και στην συνέχεια παίχτηκαν δύο σετ, τα οποία κέρδισε η Εθνική με 25-19 και 25-16. «Ηταν το τελευταίο μας τεστ πριν από την συγκεντρωτική προετοιμασία στη Μεγαλόπολη και είχαμε την ευκαιρία να δούμε την κατάσταση των αθλητριών. Στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε όσο καλύτεροι γίνεται στο τουρνουά της Ισπανίας. Ευχαριστούμε την Ελπίδα για την φιλοξενία και την βοήθειά της στην Εθνική ομάδα», δήλωσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Ανδρεάδης.

Οι συνθέσεις:
ΕΛΛΑΣ (Ανδρεάδης): Καλαγασίδη, Τζιαρλή, Φακοπουλίδου, Παπάζογλου, Καραφουλίδου, Π. Ξανθοπούλου, Μ. Ξανθοπούλου (λ) – Καραγιάννη (λ), Μυλωνά, Ματσαρόκη, Βασιλοπούλου, Τσουκαλά.
ΕΛΠΙΔΑ (Χρυσομαλλίδης): Σεφεριάδου, Κ. Μπολέτου, Καλαντάτζε, Κομνίνο, Νώτη, Γκοβεδάρου, Σουπιώνη (λ) – Καραμούτσα, Κιουτσιούκη, Λουτατίδου, Δροσοπούλου, Ντολοπούλου
.