Σελίδες


Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Eπέστρεψε ο Καλμαζίδης στον ΠΑΟΚ και τον… «κοουτσάρει» απέναντι στην Ορεστιάδα

kalmazidis
Η μεγάλη επιστροφή του Γιάννη Καλμαζίδη στον ΠΑΟΚ είναι γεγονός! Ο εβρίτης στην καταγωγή νταμπλούχος προπονητής, μετά από 168 ημέρες κάνει come back και ετοιμάζεται να «καλμάρει» ομάδα και κόσμο προκειμένου να ξαναμπεί ο δικέφαλος του βορρά σε τροχιά τίτλου.
Ήδη ο Καλμάζίδης υπέγραψε το συμβόλαιό του και εντός της Τετάρτης αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρώτη του προπονηση με τους παίκτες του, ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης με την Ορεστιάδα. Ωστόσο η ομάδα είναι αρκετά ανανεωμένη σε σχέση με την περσινή.
Ανάμεσα στους λίγους που έχουν μείνει είναι ο Ορεστιαδίτης Δημήτρης Γκαράς και σε αυτούς που έχουν έρθει ο επίσης εβρίτης Πέτρος Πέτρογλου. Η κοινή ανακοίνωση ΑΣ και ΤΑΑ ΠΑΟΚ αναφέρει:
Ο ΑΣ και το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου με τον προπονητή Γιάννη Καλμαζίδη που πέρυσι οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του «νταμπλ».
Συνεργάτης του κ.Καλμαζίδη για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 θα είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος. Οι δύο προπονητές βρίσκονται ήδη στο PAOK Sports Arena και ξεκίνησαν κανονικά την προετοιμασία της ομάδας για το ματς με την Ορεστιάδα την Πέμπτη 10/12 και ώρα 17:00.

zeliaskov
Το πέρασμα του Νίκι Ζελιάσκοφ από τον ΠΑΟΚ μπορεί να μην ήταν και το πλέον πετυχημένο ή τουλάχιστον δεν διήρκησε όσο κι ο ίδιος θα περίμενε, ωστόσο ο Βούλγαρος τεχνικός κύριος ήρθε και κύριος έφυγε.
Ο πρώην τεχνικός του Δικεφάλου, από την πρώτη στιγμή είχε τονίσει τις εξαιρετικές σχέσεις που είχε με τον Γιάννη Καλμαζίδη (ήδη από τα χρόνια της Ορεστιάδας, μάλιστα είχε μιλήσει μαζί του όταν ήρθε στην Θεσσαλονίκη).
Από την στιγμή που ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι ο προκάτοχος του θα είναι και ο διάδοχος του, ο Ζελιάσκοφ ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στον φίλο του, ποστάροντας το σχετικό μήνυμα στο προφίλ του «Κάλμα» στο facebook, το οποίο ανίχνευσε ο Δημήτρης Τυχάλας στο sportsfeed αλλά αξίζει να μεταφερθεί στο κοινό της Θράκης. Άλλωστε και οι δύο πρωταγωνιστές της ιστορίας, «δικοί μας» άνθρωποι είναι…
πηγη www.thrakisports.gr