Σελίδες


Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Παρασκευάς Τσέλιος: «Είχα αρκετό άγχος, αλλά έφυγα χαρούμενος»

Παρασκευάς Τσέλιος: «Είχα αρκετό άγχος, αλλά έφυγα χαρούμενος»
Πολύ καλή εμφάνιση έκανε και ο έτερος 18χρονος (μετά τον Σωκράτη Χαραλαμπίδη) του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Παρασκευάς Τσέλιος κόντρα στην σλοβάκικη VK Prievidza.

Ο «ψηλός» του Εθνικού μετά τη λήξη του αγώνα δήλωσε στο thrakisport.gr... «Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την χθεσινή εμφάνιση της ομάδας κόντρα στους Σλοβάκους. Πιστεύω ήμασταν προσεκτικοί με ελάχιστα λάθη και σε συνδυασμό με το πολύ καλό μπλοκ, αλλά και τα πολύ καλά ποσοστά επίθεσης !!!, καταφέραμε και πήραμε τη νίκη».

Στη συνέχεια ο Τσέλιος αναφέρθηκε στην ευρωπαϊκή πορεία του Εθνικού «Πιστεύω θα μπορέσουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση αν και θα είναι αρκετά δύσκολο για εμάς γιατί παίζουμε μέσα στην έδρα τους. Αλλά ας είμαστε αισιόδοξοι, θα πάμε εκεί και θα βάλουμε τα δυνατά μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Δεν θα μπορούσαμε να μην τον ρωτήσουμε και για τη δική του συμμετοχή στον αγώνα με την Prievidza «Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την εμφάνιση μου αν και θα ήθελα να παίξω λίγο παραπάνω. Έκανα ό,τι μπορούσα, αλλά είχα αρκετό άγχος επειδή είναι ακόμα αρχή. Έφυγα όμως χαρούμενος αν και μας στενοχώρησε όλους ο τραυματισμός του αρχηγού μας Ανέστη Δαλακούρα στην μέση. Ας ελπίσουμε να γίνει καλύτερα το συντομότερο δυνατόν».
πηγη www.thrakisport.gr