Σελίδες


Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Η νέα κόντρα Τσουκ και Μίχαλι στου Ρέντη και οι αναμνήσεις από την Αλεξανδρούπολη

cuk-mihaji-renti-2015


Την ευκαιρία να ξαναβρεθούν μαζί και να τα πούνε σαν καλά φιλαράκια είχαν στο Ρέντη μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης Ολυμπιακού – Κραϊόβα,  οι Μπόζινταρ Τσούκ και Ιβάν Μίχαλι.
Ο Μαυροβούνιος ακραίος του Ολυμπιακού και ο Κροάτης κεντρικός της Κραϊόβα όπως και στον αγώνα της Ρουμανίας, έτσι και στον επαναληπτικό του Πειραιά για τους 16 του CEv Cup είχαν την ευκαιρία να ξαναβρεθούν μαζί για λίγο και να θυμηθούν τα…”παλιά” όταν ήταν συμπαίκτες στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.
Τσουκ και Μίχαλι μετά την περσινή πετυχημένη τους χρονιά στους “κυανόλευκους” του Έβρου όπου έφθασαν στον τελικό του League Cup  συνέχισαν φέτος σε διαφορετικές ομάδες,  ωστόσο η μοίρα τους έφερε ξανά μαζί, έστω και για λίγο. Αυτή τη φορά όμως ως αντίπαλους, με τον Τσούκ να αποκλείει τον Μίχαλι και μάλιστα με 2 νίκες..
Ο Μπόζινταρ Τσουκ σχολιάζοντας τη νέα συνάντηση που είχε με τον πρώην συμπαίκτη του Ιβάν Μίχαλι υπογράμμισε στο volleyplanet: “Είναι φυσιολογικό να βρίσκομαι με τον Ιβάν. Έχει συμβεί πολλές φορές και παλαιότερα όταν πριν 2 χρόνια παίζαμε αντίπαλοι σε παιχνίδια Κροατίας – Μαυροβουνίου ή ακόμη παλαιότερα ως αντίπαλοι  και είναι φυσιολογικό για μας”.
Από την πλευρά του ο πρώην κεντρικός του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και νυν της Κραϊόβα σχολιάζοντας το πέρασμά του από τους “κυανόλευκους” δήλωσε: “Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία και ένα καλό κομμάτι της ζωής μου… Οι άνθρωπο της Αλεξανδρούπολης ήταν φιλόξενοι και πολύ  καλοί” για να συμπληρώσει “Έχω πολλούς φίλους στην πόλη της Αλεξανδρούπολης και κρατώ ακόμη επικοινωνία με αρκετά άτομα”.
Όσον αφορά για την φετινή χρονιά και το όχι τόσο καλό ξεκίνημα των Θρακιωτών ο Κροάτης κεντρικός έδειξε αισιόδοξος για τη συνέχεια υπογραμμίζοντας “Ξέρω ότι δεν ξεκίνησαν και τόσο καλά την φετινή χρονιά αλλά πιστεύω πως θα ανέβουν στην συνέχεια του πρωταθλήματος και θα πάει καλύτερα η ομάδα”. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι οι δηλώσεις στο volleyplanet είχαν γίνει πριν την μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκριση του Εθνικού των χιλίων προβλημάτων…
πηγη www.thrakisports.gr