Σελίδες


Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Jaroslav Vlk: «Ανυπομονούσα να επιστρέψω στην Αλεξανδρούπολη!»

Jaroslav Vlk: «Ανυπομονούσα να επιστρέψω στην Αλεξανδρούπολη!»
To Thrakisport.gr βρέθηκε στην προπόνηση της Σλοβάκικης ομάδας στο «Μ. Παρασκευόπουλος» το απόγευμα της Τρίτης 1/12 και συνομίλησε με τον προπονητή της VK Prievidza , Jaroslav VLK, ο οποίος μάλιστα στις αρχές της δεκαετίας του 90 είχε περάσει για λίγους μήνες σαν αθλητής από την Αλεξανδρούπολη φορώντας τη φανέλα του Εθνικού.
Ο Σλοβάκος ακραίος είχε αγωνιστεί για λίγους μήνες στην ομάδα της Θράκης την σεζόν 1994-1995, κάνοντας όμως εντυπωσιακό ντεμπούτο καθώς στον πρώτο του αγώνα είχε βοηθήσει τον Εθνικό των Μπάεφ, Γιαννακόπουλου Κωνσταντινίδη, Ανδραβίζου να κερδίσει με 3-0 τον ΠΑΟΚ των Κράβαρικ, Καλμαζίδη, Τσερνιάγκα στο κλειστό της Τριανδρίας.

ΕΡ.: Τι περιμένετε από το αυριανό παιχνίδι;
Jaroslav VLK: «Είχαμε έναν πολύ δύσκολο πρώτο γύρο με αντίπαλο την Teruel. Τώρα κοίταμε το επόμενο με τον Εθνικό».

ΕΡ.: Γνωρίζετε τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης;
Jaroslav VLK: « «Ξέρουμε αρκετά πράγματα για τον Εθνικό, σίγουρα έχουμε δύσκολο έργο αλλά θα δούμε πως θα κυλήσει το ματς. Γνωρίζουμε τον διαγώνιό σας. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε scouting κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού».

ΕΡ.: Την αποστολή ακολούθησαν όλοι οι παίκτες σας;
Jaroslav VLK: « Έχουμε έρθει χωρίς τον βασικό μας πασαδόρο, ο οποίος δεν ακολούθησε λόγω τραυματισμού και χωρίς τον Ιταλό ακραίο μας, διότι έληξε το συμβόλαιό του. Αυτή τη στιγμή είμαστε με 8 επαγγελματίες παίκτες και 2 16χρονους».

ΕΡ.: «Γνωρίζουμε ότι υπήρξατε παίκτης του Εθνικού πριν 20 χρόνια. Έχετε αναμνήσεις από τότε;»
Jaroslav VLK: «Ανυπομονούσα γι'αυτό το παιχνίδι ! Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από την Αλεξανδρούπολη. Η πόλη άλλαξε πολύ τα τελευταία 20 χρόνια. Πραγματικά, έχω πολύ καλές αναμνήσεις από την πόλη σας αλλά και την τότε ομάδα του Εθνικού».

Κλείνοντας τη συνέντευξη, ο γιός του Jaroslav Vlk, ο οποίος εκτελούσε χρέη μεταφραστή μας είπε συγκινημένος πως έχει και εκείνος μια φανέλα του Εθνικού....
Δείτε παρακάτω το βίντεο: