Σελίδες


Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΔΗ, ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟΣ-ΠΑΟ 2-3!!

Μουστακίδης: «Πρέπει να έχουμε υπομονή»Μουστακίδης: «Πρέπει να έχουμε υπομονή»


Ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σάκης Μουστακίδης μίλησε για υπομονή μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό.
«Είχαμε ευκαιρία να τελειώσουμε τον αγώνα αλλά κάναμε λάθη. Παρόλο που ξεκινήσαμε άσχημα, όπως και με την Παναχαϊκή, καταφέραμε να γυρίσουμε τον αγώνα. Τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα από εδώ και πέρα. Πρέπει να έχουμε υπομονή. Είμαι ευχαριστημένος και από τον Φόγιερ και από τον Μιγιαήλοβιτς και απ΄όλους τους παίκτες μου. Τους δίνω συγχαρητήρια για την προσπάθεια, συγχαρητήρια και στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του».


Ανδρεόπουλος: «Καταθέτουμε την ψυχή μας σε κάθε ματς»Ανδρεόπουλος: «Καταθέτουμε την ψυχή μας σε κάθε ματς»


Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε για τη νίκη απέναντι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης:
«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη αλλά και για τη μαχητικότητα που δείχνει η ομάδα μου. Παλεύει κάθε αγώνα. Με το τελείωμα του Α΄ γύρου είμαστε κοντά στον αρχικό στόχο που είχαμε θέσει. Καταθέτουμε την ψυχή μας σε κάθε ματς. Έχουμε βγάλει δύσκολο πρόγραμμα. Περιμένω βελτίωση και έναν καλύτερο Β΄ γύρο. Μην ξεχνάμε πως παίζαμε σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες και ο Εθνικός παρουσιάστηκε ενισχυμένος. Δεν έχει σχέση αυτό το ματς με τον αγώνα που δώσαμε στην Ορεστιάδα. Σήμερα και οι δύο ομάδες έπαιξαν δυνατά και είχαν μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοση τους».

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Σωτήρης Πανταλέων δήλωσε: «Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι παραπάνω αλλά μην ξεχνάμε πως ο Εθνικός ήταν άλλη ομάδα σήμερα σε σχέση με την ομάδα που γνωρίζαμε. Ενισχύθηκε με δύο πολύ καλούς ξένους. Είμαστε χαρούμενοι που κάνουμε μία ακόμα νίκη και θα είμαστε πιο χαρούμενοι αν κάνουμε μία ακόμα νίκη την Τετάρτη στο φινάλε του Α΄γύρου».
ΠΗΓΗ www.volleynews.gr