Σελίδες


Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Από την Σλοβενία ξεκινά το Ευρωπαϊκό ταξίδι του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο Challenge Cup!


k2_items_src_b46e8f55dcc1aec0003ae972a37e1a44 - ethnikos challenge cup

Αντίστροφα μετρούν στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης για το πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδι της χρονιάς, απέναντι στην… πρωτάρα Μούρσκα Σόμποτα από την Σλοβενία, για τον δεύτερο γύρο του Challenge Cup, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου και ώρα 19:00 τοπική (δηλαδή στις 20:00 το βράδυ ώρα Ελλάδος).
Η ομάδα του Σάκη Μουστακίδη μετά τις δύο νίκες στο Ελληνικό πρωτάθλημα θέλει να ξεκινήσει με νίκη και το Ευρωπαϊκό της ταξίδι, που και φέτος στην ομάδα του Έβρου ευελπιστούν να είναι μακρύ όπως πέρσι, που έφτασε ως τους “8” οπού αποκλείστηκε από την Μπενφίκα.
Αντίπαλος του Εθνικού η Μούρσκα Σόμποτα που βγαίνει για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Η Σλοβένικη ομάδα έχει ως έδρα την ομώνυμη πόλη, που βρίσκεται στα βορειανατολικά της Σλοβενίας, κοντά στα σύνορα με Ουγγαρία και Αυστρία, με πληθυσμό 12.000 κατοίκους. Η συγκεκριμένη πόλη ήταν η βορειότερη πόλη της πρώην Γιουγκοσλαβίας. Την περσινή χρονιά τερμάτισε 3η στην κανονική διάρκεια του Σλοβένικου πρωταθλήματος ανάμεσα σε 10 ομάδες που συμμετέχουν στην συγκεκριμένη λίγκα με ρεκόρ 13 νίκες και 5 ήττες, ωστόσο έχασε μία θέση στα πλέι οφ και έτσι τερμάτισε στην τέταρτη θέση. Φοράει πράσινα και θα υποδεχτεί τον Εθνικό στο “Dvorana OS” το γήπεδο της πόλης. Διαιτητές είναι ο Ρουμάνος Πόπ Τούντορ και ο Αλβανός Ίγκλι Φέστι.
Ο επαναληπτικός των δύο ομάδων  έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου και ώρα 19:00, στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» της Αλεξανδρούπολης. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στον 3ο γύρο τον ηττημένο του ζευγαριού  Πριέβιντζα (Σλοβακία) – Τερουέλ (Ισπανία), που θα υποβιβαστεί στο Challenge από το CEV Cup.
πηγη www.thrakisports.gr