Σελίδες


Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Α.Ο.Αμαζόνες Μαΐστρου-Αλεξανδρουπολης 2011 σε πρόγραμμα επισκέψεων στα Σχολεία της Αλεξανδρούπολης!!

Εμφάνιση IMG_20151113_131357.jpg
Η αρχή έγινε τη φετινή χρονιά τον Οκτώβριο με επισκέψεις των ΑΜΑΖΟΝΩΝ, στο 11ο Δ.Σ.Αλεξανδρούπολης και το 1ο Πειραματικό Δ.Σ.Αλεξανδρούπολης. Οι επισκέψεις συνεχίστηκαν το Νοέμβριο με το Δ.Σ.Μαΐστρου και το 5ο Δ.Σ.Αλεξανδρούπολης.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλία για το Βόλεϊ από τον υπεύθυνο της προπονητικής ομάδας Μάκη Δημητριάδη, προβολή video σχετικό με τη τεχνική του αθλήματος, συζήτηση με αφορμή τυχόν ερωτήσεις-απορίες των μαθητών/τριών και πολύ-πολύ Βόλεϊ στην αυλή του σχολείου σε ειδικά κατασκευασμένο μεγάλο φιλέ με πολλές-πολλές μπάλες!!
Στο τέλος της επίσκεψης οι Αμαζόνες δωρίζουν στο σχολείο μπάλες για να συνεχίσουν οι μαθητές/τριες του να διασκεδάζουν παίζοντας Βόλεϊ.
Οι φωτογραφίες είναι από την επίσκεψη των Αμαζόνων, το Νοέμβριο, στο Δ.Σ. Μαΐστρου και το 5ο Δ.Σ.Αλεξ/πολης με την ομιλία των προπονητών και το παιχνίδι των μαθητών/τριων στην αυλή των σχολείων.
Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί σε όλα τα σχολεία που επιθυμούν να το παρακολουθήσουν. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τις ΑΜΑΖΟΝΕΣ στους μαθητές/τριες, τους γυμναστές, τους διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων για την φιλοξενία και την ζεστή αντιμετώπιση στο άθλημα μας!!!