Σελίδες


Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Συνεντευξη του Ανδρέα Ανδρεάδη που δηλώνει έτοιμος να παίξει ακόμη 3-4 χρόνια


andreadis-ethnikosskra
Συμπαίκτης του Τζούριτς στην Τρεντίνο θα μπορούσε να είναι φέτος ο Ανδρέας Ανδρεάδης, όπως αποκάλυψε μεταξύ άλλων στην εκπομπή των καναλιών Novasports «Στο Φιλέ», όπου προέβλεψε ακόμα πως ο ΠΑΟΚ θα στεφθεί για δεύτερη συνεχόμενη φορά πρωταθλητής.
Ως καλεσμένος του Παντελή Λώλη ο Εβρίτης κεντρικός ήταν απολαυστικός στο ποδαρικό του στην παρθενική εκπομπή της νέας σεζόν. Αυθεντικός όπως πάντα και χωρίς “μαλλιά στη γλώσσα” ο μπλοκέρ του Άρη, «έκλεψε την παράσταση» με την παρουσία του στο studio της Θεσσαλονίκης, αν και όπως αποκάλυψε θα μπορούσε κάλλιστα να βρίσκεται και στο… Τρέντο της Ιταλίας.
Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε, πέρα από την πρόταση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, με τον οποίο δεν τα βρήκε στα οικονομικά, ο Ανδρεάδης το καλοκαίρι δέχθηκε πρόταση από την πρωταθλήτρια Ιταλίας, Τρεντίνο καθώς ο βούλγαρος τεχνικός, Στόιτσεφ ήθελε τον Έλληνα άσο για 4ο κεντρικό.
Ωστόσο ο Ανδρεάδης δεν κατάφερε να ξανασμίξει με τον (ορεστιαδίτη, κατά δήλωσή του) πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Μίταρ Τζούριτς, καθώς δεν ένιωθε έτοιμος από φυσική κατάσταση για ένα τόσο μεγάλο άλμα. Εν τούτοις, δεν αποκλείει τίποτα για το μέλλον, αφού όπως επεσήμανε στοχεύει να συνεχίσει την καριέρα του για 3-4 χρόνια ακόμη.
Στην συνέχεια, πέρα από την αισιοδοξία του για τη φετινή πορεία του Άρη, που μπορεί να μην έχει φέτος την ενίσχυση ξένων αλλά διαθέτει καντάρια εμπειρίας με «μπαρουτοκαπνισμένους» παίκτες από το ελληνικό πρωτάθλημα που γνωρίζονται καλά εδώ και πολλά χρόνια μεταξύ τους, ο Ανδρεάδης προέβλεψε ότι ο ΠΑΟΚ θα διατηρήσει τα κεκτημένα, στο φετινό, όπως το χαρακτήρισε, «πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων».
Και για όσους αναρωτιέστε αν ο μπλοκέρ των «κίτρινων» εκτός από τα αγωνιστικά, διαθέτει και… κληρονομικό χάρισμα, θυμίζουμε ότι το ίδιο είχε κάνει και τον Μάιο του 2014, όταν και τότε είχε χρίσει σε δηλώσεις του από πολύ νωρίς, πρωταθλητή της σεζόν 2014-2015 την ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη. Και έπεσε διάνα, παρόλο τουλάχιστον στο ξεκίνημα ως φαβορί πρόβαλε ο Ολυμπιακός.
Αναφερόμενος τέλος στην Εθνική ομάδα, ο Ανδρεάδης για μια ακόμη φορά δεν έκρυψε την επιθυμία του να «μπλοκάρει» ξανά ντυμένος στα «γαλανόλευκα». Πάντως, όπως σχολιάζει και το volleyplanet, για μια φορά ακόμη έδειξε πως είναι “μανούλα” και στα… καρφιά, σχολιάζοντας το ενδιαφέρον κάποιων σωματείων προς τους αθλητές.
Δήλωσε χαρακτηριστικά, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες: “Ξέρω διεθνή που πληρώνεται από την ομάδα του με 300 ευρώ και δουλεύει το πρωί για να βγάζει τα προς το ζην”!
πηγη www.thrakisports.gr