Σελίδες


Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Άλλαξε η ημερομηνία του πρώτου φετινού ευρωπαϊκού αγώνα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης την άλλη εβδομάδα

IMG_4299-ethnikos-challengecup


Μπήκε ο Νοέμβριος και ξεκινούν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των ελληνικών ομάδων. Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται την Τετάρτη στην Γαλλία με την Τουρ για το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ο Εθνικός που είναι η μόνη άλλη ελληνική ομάδα που δήλωσε συμμετοχή, θα παίξει ως γνωστόν με την Σλοβενική Μούρσκα Σόμποτα για τον δεύτερο γύρο του Challenge Cup.
Ως γνωστόν η ευρωπαϊκή περιπέτεια του Εθνικού ξεκινά την άλλη εβδομάδα από την Σλοβενία και όπως έγινε επισήμως γνωστό από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία CEV, ο πρώτος αγώνας με τους Σλοβένους δεν θα διεξαχθεί την άλλη Τετάρτη 11 του μηνός, όπως καταρχήν είναι προγραμματισμένα όλα τα παιχνίδια, αλλά ένα 24ωρο μετά.
Ετσι κι αλλιώς η CEV έδινε τριήμερα αλλά ανακοινώθηκε και επίσημα ότι το πρώτο φετινό ευρωπαϊκό παιχνίδι του Εθνικού θα διεξαχθεί την Πέμπτη 12/11 και ώρα 19:00 τοπική (δηλαδή στις 20:00 το βράδυ ώρα Ελλάδος). Μόνο αυτό και άλλο ένα ματς διεξάγεται Πέμπτη, όλα τα άλλα παιχνίδια έχουν προγραμματιστεί για την Τετάρτη 11/11.
Μάλιστα, ένα από τα παιχνίδια αυτής της δεύτερης φάσης του Challenge Cup, αυτό ανάμεσα στην ελβετική Νέφελς και την πορτογαλική Μπενφίκα, την ομάδα που απέκλεισε πέρυσι τον Εθνικό από την συνέχεια του θεσμού δηλαδή, έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί αυτήν την Τετάρτη (4/11), κάτι που δείχνει πόσο ελαστικοί είναι από την CEV σε αυτό το επίπεδο σε σχέση με τις ημερομηνίες.
Ο επαναληπτικός του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με την Μούρσκα Σόμποτα της Σλοβενίας έχει προγραμματιστεί κανονικά για την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου και ώρα 19:00 το βράδυ στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος». Ενδιάμεσα από τους δύο ευρωπαϊκούς αγώνες, ο Εθνικός θα φιλοξενήσει στην Αλεξανδρούπολη τον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική της Volley League, πιθανότατα την Κυριακή 15/11.
Κατά συνέπεια, μετά το ματς στην Λαμία το προσεχές Σάββατο, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα έχει ένα εξαήμερο φωτιά, αφού σε λιγότερο από μια εβδομάδα θα κληθεί να δώσει τρία εξαιρετικά σημαντικά ματς: τα δύο ευρωπαϊκά του παιχνίδια και ενδιαμέσως της αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.
πηγη www.thrakisports.gr