Σελίδες


Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

1η θέση για τους παμπαίδες του Εθνικού στο 1ο Βαλκανικό τουρνουά βόλεϊ παμπαίδων στην Ορεστιάδα!

1ο Βαλκανικό τουρνουά βόλεϊ παμπαίδων στην Ορεστιάδα


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015 διεξήχθη η πρώτη φάση του 1ου Βαλκανικού τουρνουά βόλεϊ παμπαίδων που συνδιοργάνωσε ο Άθλος Ορεστιάδας με τον Δήμο Ορεστιάδας και την συμμετοχή του Α.Ο.Ορεστιάδας, του Εθνικού Αλεξ/πολης και της Βερεϊα Βόλει από την Βουλγαρία. Το επίπεδο των αγώνων κινήθηκε σε υψηλούς ρυθμούς με όλες τις ομάδες να παίζουν καλό βόλεϊ με πολλές άμυνες αλλά και ωραίες επιθέσεις. Στο Νέο κλειστό ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ βρέθηκαν περίπου 50 φίλαθλοι  .  Τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας έχουν ως εξής :
ΑΘΛΟΣ  ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ – Α.Ο.ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ  2-1 (23-25, 25-17, 15-8)
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ-ΒΕΡΕΙΑ ΒΟΛΕΙ 1-2  (23-25,28-26,11-15)
Α.Ο.ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ – ΒΕΡΕΙΑ ΒΟΛΕΪ 0-2 (16-25,25-27)
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ – ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ 2-0 (25-22,25-12)
Α.Ο.ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ 0-2 (12-25,16-25)
ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ – ΒΕΡΕΙΑ ΒΟΛΕΪ 1-2 (25-21,20-25,5-15)

Η τελική βαθμολογία της πρώτης ημέρας  έχει ως εξής:
1-ΒΕΡΕΙΑ ΒΟΛΕΪ  6
2-ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ 5
3-ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ 4
4-Α.Ο.ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ 3

Τα ζευγάρια των τελικών είναι τα παρακάτω:
ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ – Α.Ο.ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ – ΒΕΡΕΪΑ ΒΟΛΕΪ


Την Κυριακή 1 Νοεμβρίου διεξήχθησαν οι τελικοί του 1ου Βαλκανικού τουρνουά βόλεϊ παμπαίδων .  Στον μικρό τελικό αγωνίστηκαν ο Άθλος Ορεστιάδας με τον Α.Ο.Ορεστιάδας με  τους αθλητές και των δύο ομάδων να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και τον Α.Ο.Ορεστιάδας να κερδίζει στο ται μπρεικ μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα ο οποίος διήρκεσε 2,5 ώρες.  Οι ομάδες είχαν πολύ καλή υποδοχή και έβγαλαν πολλές άμυνες. Επιθετικά επίσης κινήθηκαν σε υψηλά επίπεδα. Στις κερκίδες του ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ βρέθηκαν περίπου 80 φίλαθλοι που παρακολούθησαν τον αγώνα με αμείωτο ενδιαφέρον.
Στον μεγάλο τελικό αναμετρήθηκαν ο Εθνικός Αλεξ/πολης  με την Βερεϊα Βόλεϊ με το επίπεδο των δύο ομάδων να είναι υψηλό και τελικό νικητή τον Εθνικό Αλεξ/πολης με 3-1 σετ ο οποίος δίκαια κέρδισε την πρώτη θέση στο τουρνουά.
Τελικά αποτελέσματα:
ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ – Α.Ο.ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ 2-3  (17-25,25-20,25-21,21-25,11-15)
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ
ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (ΝΤΙΝΟΥΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ) Κουματζίδης Δρόσος, Κοτιανίδης Ηλίας, Καδόπουλος Ιωάννης, Καρράς Γεώργιος, Μυρτσίδης Αδαμάντιος, Τουλουμτζίδης Αναστάσιος, Σγουρίδης Γεώργιος, Καρράς Κων/νος, Ζουμπούλης Γεώργιος Μπούχτσιος Σταύρος, Γεωργίου Καραφύλλης, Τσολακίδης Ιωάννης και Γιανκμποζίδης Αθανάσιος.
Α.Ο.ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (ΝΕΡΑΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ) Νερατζίδης Μάριος, Ντινούδης Παναγιώτης, Πετρούσης Ιωάννης, Παλλίδης Χρήστος, Μποζίδης Βασίλειος, Πεταλάς Γεώργιος, Ράζγκελής Σωτήριος, Κυρατλής Αναστάσιος, Πεχλίβανίδης Αλέξανδρος, Πάλλας Μιχάλης, Φράγκου Ανδρέας, Αντωνιάδης Νίκος.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ-ΒΕΡΕΪΑ ΒΟΛΕΪ 3-1 (25-21,15-25,25-21,25-15)
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ (ΤΣΟΥΛΚΑΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ) Ποιμενίδης, Κεσεσίδης, Παπάζογλου, Ραπτόπουλος, Βαφειάδης, Ανδραβίζος, Μορφίνης, Μπαμπλής, Παπαδόπουλος, Φουρφάρο, Πατλάκας,Τοκαμάνης.
ΒΕΡΕΙΑ ΒΟΛΕΪ  Στεφάνοφ, Ζίκοφ Ρ,Ζέλεφ, Ιβάνοφ,Ζίκοφ Κ, Ντεσπινόφ,Μαριανόφ,Πλαμενόφ,Ατανάσοφ,Στανιμιροφ,Γκεοργκίεφ

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ
  • ΒΕΡΕΪΑ ΒΟΛΕΪ
  • Α.Ο.ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ
  • ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ
Στο τέλος απονεμήθηκαν τα κύπελλα και τα αναμνηστικά συμμετοχής στις ομάδας που συμμετείχαν όπως επίσης και τα διπλώματα συμμετοχής σε όλους τους αθλητές. Ο Άθλος Ορεστιάδας βράβευσε τον Δήμαρχο Ορεστιάδας  Κο Μαυρίδη Βασίλειο για την συνδιοργάνωση του τουρνουά αλλά και γενικότερα την προσφορά του στην ομάδα του Άθλου  όπως επίσης τον Κο Σταίκο Χρήστο ιατρό ορθοπεδικό και δημοτικό σύμβουλο Ορεστιάδας επίσης για την προσφορά του στον σύλλογο.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Ορεστιάδας και τον Δήμαρχο Ορεστιάδας Κο Μαυρίδη Βασίλειο για την πολύτιμη οικονομική συνεισφορά του στην τέλεση του τουρνουά, τους  Πασαλίδη Γεώργιο, Σκαρλατίδη Αθανάσιο, Φιλιππίδη Αθανάσιο, Σαββόγλου Μαρίνο,Πεχλεβανίδου Αλεξάνδρα και Μπαξεβανίδου Αντωνία για την βοήθεια τους ως διαιτητές των αγώνων την πρώτη μέρα του τουρνουά και τους διαιτητές του συνδέσμου Θράκης για την βοήθεια τους κατά την δεύτερη μέρα του τουρνουά. Επίσης τους χορηγούς του παμπαιδικού τμήματος του Άθλου Kirgidis foods, Παντελής Κεραμιτσής ποδήλατα, πιτσαρία Due leoni, ζαχαροπλαστείο – αρτοποιείο caramello , φροντιστήρια αγγλικών Παπαδοπούλου Αργυριάδου, Danco τρόφιμα και τους ΕΠΑΠ green cola , καφετέρια Don Cafe  και γενικά σε όσους βοήθησαν να γίνει αυτό το 1ο Βαλκανικό τουρνουά παμπαίδων στην Ορεστιάδα.
Από την πλευρά μας ως Άθλος Ορεστιάδας υποσχόμαστε να συνεχίσουμε με περισσότερες δραστηριότητες που έχουν σκοπό την προσέλκυση νέων στον αθλητισμό , την απόκτηση εμπειριών για όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες μας μέσα από τον υγιή συναγωνισμό και την ανάδειξη ενός κοινωνικού προσώπου το οποίο θεωρούμε υποχρέωση προς τους συμπολίτες μας.
Εκ του Άθλου Ορεστιάδας