Σελίδες


Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

“Βροχή” συγχαρητηρίων μετά την ευρω-πρόκριση του Εθνικού!

IMG_8652


Καταιγισμός συγχαρητήριων επιστολών κατέφτασαν την Πέμπτη στα γραφεία του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για την πρόκριση στην κυρίως φάση του Τσάλεντζ Καπ, μετά την διπλή νίκη επί της σλοβενικης Πανβίτα Μούρσκα.
Το ξεκίνημα έγινε από νωρίς το πρωί, με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Δήμου Αλεξανδρούπολης, που κοινοποιήθηκε και στα μέσα ενημέρωσης. Σε αυτήν αναφερόταν: “Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης, και το Δημοτικό Συμβούλιο συγχαίρουν τους παίκτες, τον προπονητή της ομάδας βόλεϊ του Εθνικού, κ. Σάκη Μουστακίδη και τη Διοίκηση του ΜΓΣ Εθνικού για τη σπουδαία νίκη επί της Panvita Pomgrad MURSKA SOBOTA και την πανηγυρική πρόκρισή τους στην κυρίως φάση του Challenge Cup”.
Σε αντίστοιχη ανακοίνωση προχώρησε ωστόσο και η δημοτική παράταξη ΑΝΑ.ΣΑ (πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ και έχει ρόλο μείζονος αντιπολίτευσης): “Η δημοτική παράταξη “ΑΝΑ.Σ.Α”, συγχαίρει τους παίκτες, τον προπονητή της ομάδας βόλεϊ του Εθνικού, κ. Σάκη Μουστακίδη και τη Διοίκηση του συλλόγου, για τη σπουδαία νίκη που πέτυχαν στον επαναληπτικό αγώνα που διεξήχθη στην Αλεξανδρούπολη, επί της Panvita Pomgrad MURSKA SOBOTA, που οδήγησε την ομάδα στην επόμενη φάση του Challenge Cup στο βόλεϊ και εύχεται να συνεχιστεί η καλή πορεία της στην διοργάνωση”!
Το γεγονός ότι έσπευσαν οι πολιτικοί να… συγχαρούν με ανακοινώσεις τον Εθνικό προκαλεί αν μη τι άλλο αίσθηση, καθώς πέρυσι έκαναν κάτι αντίστοιχο μόνο όταν πλέον η ομάδα είχε φτάσει στους οκτώ της διοργάνωσης και όχι από την πρώτη κιόλας φάση. Ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση προκάλεσαν όμως τα συγχαρητήρια που έφτασαν στον Εθνικό από ΕΟΠΕ και ΕΣΑΠ, τα οποία προφανώς εστάλησαν και στις άλλες δύο ομάδες που πέτυχαν μεγάλες προκρίσεις την Τετάρτη στο CEV Cup, τον Ολυμπιακό και τον Φοίνικα Σύρου. Ίσως και σε αυτήν την περίπτωση η σπουδή για συγχαρητήρια να εξηγείται από το γεγονός ότι έχουμε μπει σε… προεκλογική περίοδο, αλλά έστω και έτσι, καλό είναι πάντα να έρχονται συγχαρητήριες ανακοινώσεις.
Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ αναφέρει: “Σε συνέχεια της χθεσινής σας νίκης και της πρόκρισης της ομάδας σας στην επόμενη φάση των Κυπέλλων Ευρώπης σας αποστέλλουμε τα συγχαρητήριά μας και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στους επόμενους αγώνες σας.
Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος Ο Γεν Γραμματέας
Αχιλλέας Μαυρομάτης Παναγιώτης Σιδέρης”
Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ: “Tο Δ.Σ της Ε.Σ.Α.Π συγχαίρει το τεχνικό τιμ, τους αθλητές και τη διοίκηση της ομάδας του ΤΑΑ ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, για την πρόκριση στην επόμενη κύρια φάση του Challenge Cup.
Με αθλητικούς χαιρετισμούς
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Παντελής Ταρνατόρος Θεόδωρος Δεληγιαννάκης”
πηγη www.thrakisports.gr