Σελίδες


Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Με στόχο την νίκη με τον Άρη ταξιδεύει ο “ευρωπαίος” Εθνικός στη Θεσσαλονίκη

ethnikos-aris-filiko-kreouzis


Nα συνεχίσει την παράδοση που έχει τα τελευταία χρόνια με τον Άρη στην Μίκρα Θεσσαλονίκης, αλλά και να μείνει μόνος στην κορυφή αν επικρατήσει με καθαρό σκορ, θέλει o κουρασμένος από το ταξίδι στην Σλοβενία Εθνικός Αλεξανδρούπολης στο παιχνίδι όπου ολοκληρώνεται η εξ αναβολής 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League.
Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης που έχει μια δύσκολη εβδομάδα, προέρχεται από νίκη που σημείωσε για τα Ευρωπαϊκά κύπελλα στην Σλοβενία με 3-2 κι αυτό του έχει τονώσει το ηθικό. Η ομάδα του Σάκη Μουστακίδη έχει δύο νίκες στο πρωτάθλημα και με όπλο την παράδοση όπου μετράει σερί νικών 7-0 στις αναμετρήσεις με τον Άρη (που συνηθως ειναι αμφίρροπες) θέλει να κάνει το 3 επι 3 για το πρωτάθλημα, ωστε να μεινει μονος πρώτος στην βαθμολογία, αφου ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχασαν βαθμούς.
Ο Σάκης Μουστακίδης δήλωσε: «Συνεχίζουμε την πορεία μας μέσα από δύσκολες συνθήκες, μετακινήσεις και δυνατούς αγώνες. Είμαστε αποφασισμένοι να φτάσουμε στα όρια μας. Υπάρχει κούραση αλλά προσπαθούμε να κάνουμε σωστή διαχείριση. Μας περιμένει μεγάλο ντέρμπι και στόχος μας είναι να παίξουμε σωστά την τακτική μας και να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα σετ».
Ο Άρης στον οποίο αγωνίζονται οι θρακιώτες Ανδρεάδης, Γκιρτζίκης και Μουχλιας, αναζητά την δεύτερη νίκη σε ισάριθμους εντός έδρας αγώνες μετά και την εντός έδρας νίκη επί της Λαμίας.
Ο προπονητής του Άρη Γιάννης Μέλκας ειπε: «Αυτή τη στιγμή ο Εθνικός βρίσκεται σε καλή κατάσταση και με άριστη ψυχολογία ύστερα από τα θετικά αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Οι δύο ομάδες γνωρίζονται καλά. Ο αγώνας θα κριθεί στην τακτική και σε ατομική απόδοση κάθε παίκτη. Εχουμε προετοιμαστεί καλά, δεν έχουμε σοβαρά προβλήματα και περιμένω καλή εμφάνιση με θετικό αποτέλεσμα».
Αυτή θα είναι η 25 η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων και ο Άρης έχει προβάδισμα στις νίκες με 13-11. Στην έδρα του Άρη είναι η 13η αναμέτρηση και ο Άρης προηγείται με 7-5. Ωστόσο, ο Εθνικός μετράει σερί 7-0 στους μεταξύ τους αγώνες συνολικά, ενώ ο Άρης έχει να νικήσει στη Θεσσαλονίκη τον Εθνικό από τις 12 Δεκεμβρίου 2011.
Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Βασιλειάδης και Αβραμίδης.
Το  παιχνίδι της του Εθνικού θα μεταδοθεί απευθείας από την Μίκρα Θεσσαλονίκης με live blogging από το ThrakiSportS.
πηγη www.thrakisports.gr