Σελίδες


Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Ρουμελιώτης (Τάσος) σε έξαλλη κατάσταση στο Μιχάλης Παρασκευόπουλος!

Τάσος εν υαλοπωλείο στην Αλεξανδρούπολη!

Το έχει η μοίρα των αγώνων του Εθνικού με την Παναχαϊκή στην Αλεξανδρούπολη να είναι επεισοδιακοί και να σημαδεύονται από το θερμό ταπεραμέντο των ρουμελιώτηδων. Τη σεζόν 2013-14 το επεισόδιο που προκάλεσε ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης σε βάρος του Άκη Σιδηρόπουλου παραλίγο να οδηγήσει και τους δύο αθλητές στο αστυνομικό τμήμα και φυσικά να τινάξει στον αέρα τον αγώνα.
Απόψε ένα άλλο μέλος της οικογένειας Ρουμελιώτη, ο Τάσος Ρουμελιώτης, μικρότερος αδελφός του Νίκου και του Παναγιώτη Ρουμελιώτη ήταν πρωταγωνιστής επεισοδίων που έγιναν κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Εθνικό στο Μιχάλης Παρασκευόπουλος.
Αρχικά κάθονταν στην εξέδρα και όταν αντέδρασε με μία απόφαση του Θεμελή αντέδρασαν φίλοι του Εθνικού. Προκλήθηκε ένταση και με την υπόδειξη των αστυνομικών ο Τάσος κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο κοντά στον πάγκο της ομάδας του.
Σε έξαλλη κατάσταση από νέα απόφαση του Θέμελη άρπαξε μία διαφημιστική πινακίδα και την πέταξε στον αγωνιστικό χώρο. Ο αγώνας διακόπηκε, οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τον ηρεμήσουν και στη συνέχεια να τον συλλάβουν καθώς πάνω στα σπρωξίματα τραυματίστηκε στο χέρι μία αστυνομικός.
Την ώρα που οι αστυνομικοι προσπαθούσαν να βγάλουν έξω τον Τάσο Ρουμελιώτη παίζονταν ο τρίτος πόντος του 5ου σετ και ο λίμπερο της Παναχαϊκής Μένιος άφησε τον αγώνα και έτρεξε προς βοήθεια του αδελφού του.
Ο αγώνας διακόπηκε, οι παίκτες των δύο ομάδων που δεν είχαν τίποτα να χωρίσουν έτρεξαν προς το μέρος που γίνονταν το επεισόδιο και κατάφεραν να ηρεμήσουν τον Τάσο που όταν έπεσε η ανδρεναλίνη και ηρέμησαν τα πνεύματα ζήσε συγγνώμη από τους ασυνομικούς και τους παράγοντες του Εθνικού και αποχώρησε χωρίς άλλα παρατράγουδα μαζί με την αποστολή της πατρινής ομάδας.
Να σημειωθεί, πάντως, πως μεταξύ των παικτών, των προπονητών και των παραγόντων των δύο ομάδων δεν έγινε το παραμικρό και το συμβάν αποδόθηκε στην ένταση της στιγμής...
πηγη www.volleynews.gr