Σελίδες


Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Οδικώς και στο Βραχάτι η Ορεστιάδα!

Οδικώς και στο Βραχάτι η Ορεστιάδα

Δεν θα γλιτώσουν την ταλαιπωρία του μακρινού ταξιδιού με λεωφορείο οι παίκτες της Ορεστιάδας ούτε στην δεύτερη έξοδό τους από τον Έβρο για το πρωτάθλημα της Volley League. Μπορεί το Σάββατο να δίνουν έναν από τους… πιο μακρινούς αγώνες τους, ωστόσο και εκεί θα πάνε οδικώς, όπως συνέβη και πριν από έναν μήνα, στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.
Τότε είχε προκαλέσει αίσθηση η απόφαση των «Ακριτών» να ταξιδέψουν οδικώς τα 908 χιλιόμετρα της απόστασης και όχι να χρησιμοποιήσουν το αεροπλάνο. Πλέον αυτός ο τρόπος ταξιδιού δείχνει να… καθιερώνεται, καθώς ο ΑΟΟ θα αναχωρήσει το πρωί της Παρασκευής οδικώς και για το Βραχάτι, που βρίσκεται περίπου 90 χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα, λίγο μετά την Κόρινθο στον δρόμο προς Πάτρα.

Οι κινήσεις αυτές προδίδουν προφανώς την κακή οικονομική κατάσταση που υπάρχει στην ομάδα. Προσθέστε και την γκρίνια από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα, καθώς ο ΑΟΟ δεν έχει ακόμα νίκη σε τέσσερα επίσημα παιχνίδια (τρία για το πρωτάθλημα με Ολυμπιακό, Παναχαϊκή, Ηρακλή και ένα στο Λιγκ Καπ με Εθνικό), οπότε αντιλαμβάνεστε ότι η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι.

Αν η Ορεστιάδα δεν καταφέρει να φύγει με βαθμό ή βαθμούς από την Κορινθία, τότε θεωρέιται βέβαιο ότι η έκρηξη δεν θα αργήσει να γίνει. Άλλωστε ο πρόεδρος του ΤΑΑ αλλά και του Ερασιτέχνη ΑΟ Ορεστιάδας Βασίλης Γκιζάνης έχει προαναγγείλει εξελίξεις, ζητώντας συγνώμη από τους οπαδούς για τις αποκαρδιωτικές εμφανίσεις και τις ήττες του ιστορικού συλλόγου.
πηγη www.volleynews.gr