Σελίδες


Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ''ΤΟ ΒΟΛΕΪ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ''

Η Δ/ντρια του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης κ.Χρυσοχόου με τις μπάλες που δώρισε ο Εθνικός στο σχολείο, ο επικεφαλής της προπονητικής ομάδας των αναπτυξιακών τμημάτων του Εθνικού Θανάσης Κασαμπαλής και οι αθλητές της ανδρικής ομάδας Παρασκευάς Τσέλιος και Σωκράτης Χαραλαμπίδης μπροστά στην είσοδο του σχολείου. Την επίσκεψη υποστήριξε η Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης με τον Πρόεδρό της Κυριάκο Μαρίνο.

Εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της VOLLEY LEAGUE (Α1 Εθνική κατηγορία) έγινε επίσκεψη του αναπτυξιακού τμήματος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με τη Λέσχη Πετοσφαίρισης και το Τ.Α.Α., στο 4ο Δημοτικό Σχολείο όπου παρέδωσαν στη διευθύντρια 2 μπάλες του ΜΙΝΙ VOLLEY υπογεγραμμένες από τους αθλητές του ανδρικού τμήματος της ομάδας μας. 
Παράλληλα δόθηκαν προσκλήσεις για όλους τους μαθητές – μαθήτριες της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης για να παρακολουθήσουν τον αγώνα με τον ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, συνοδευόμενοι από τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής και τους δασκάλους τους, από ειδικά διαμορφωμένο χώρο με καθίσματα, μαζί με τα παιδιά των ακαδημιών του συλλόγου. Έτσι θα τους δοθεί η ευκαιρία να ζήσουν την ένταση του αγώνα από πολύ κοντά. Αυτό θα γίνεται σε κάθε εντός έδρας αγώνα, θέλοντας ο σύλλογος έτσι να δώσει την ευκαιρία σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά να γνωρίσουν από κοντά το άθλημα και τον σύλλογο που δοξάζουν επί δεκαετίες την πόλη μας.