Σελίδες


Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Νέα ονομασία στο πρωτάθλημα της Volleyleague

Νέα ονομασία στο πρωτάθλημα της Volleyleague

Τη συνέχιση της συνεργασίας χορηγικής συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ και την ονομασία σε Volleyleague Πάμε Στοίχημα ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή της Volleyleague, ΕΣΑΠ. 
Η ανακοίνωση:
Η ΕΣΑΠ ανακοινώνει την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με την ΟΠΑΠ Α.Ε. για την περίοδο 2015 2016 καθώς και τη νέα επίσημη ονομασία του Πρωταθλήματος της κορυφαίας κατηγορίας Ανδρών στο βόλεϊ για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, η οποία θα είναι «Volley League Πάμε Στοίχημα» και η οποία συνοδεύεται από το Νέο Σύνθετο Λογότυπο «Volley League Πάμε Στοίχημα».

Το Πάμε Στοίχημα αποτελεί το αγαπημένο παιχνίδι των Ελλήνων.

Στα 15 χρόνια της ύπαρξης του το Πάμε Στοίχημα έχει πάντα ως στόχο τη συνεχή βελτίωση και εξέλιξη. Στο πλαίσιο αυτό αναδιαμορφώνεται και βελτιώνεται αφουγκραζόμενο τις ανάγκες των πελατών. Πρόσφατα λανσαρίστηκε το νέο κουπόνι σε μορφή φυλλαδίου που δίνει τη δυνατότητα στους παίχτες να επιλέξουν τον επιθυμητό αγώνα ανάμεσα σε μια πληθώρα αγώνων που ανέρχονται στους 1.500 κάθε βδομάδα., ενσωματώνοντας καινούργια, συναρπαστικά πρωταθλήματα απ' όλο τον κόσμο. Ταυτόχρονα, τα ειδικά στοιχήματα ανά αγώνα ξεπερνούν τα 80, δίνοντας την ευκαιρία στον έμπειρο παίχτη να επιλέξει το στοίχημα της επιλογής του.
πηγη www.volleynews.gr