Σελίδες


Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Βούλγαρο διαγώνιο δοκίμασε ο Μουστακίδης αναζητώντας τον αντικαταστάτη του Άντριτς

antrits-benfica


Όσο περνούν οι ώρες και δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση από το ΤΑΑ Εθνικός για την υπόθεση Άντριτς, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να επαληθευθούν τα ρεπορτάζ και τελικά ο διεθνής κροάτης διαγώνιος να κουνήσει μαντήλι στην ομάδα την Αλεξανδρούπολης, αν και μόλις πριν τρεις μήνες ανακοινώθηκε ότι υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.
Άνθρωπος από την ομάδα του Εθνικού που μίλησε στο ThrakiSportS σχολίασε ότι έτσι και αλλιώς, μετά την επιστροφή του από τις διακοπές, ο Άντριτς συμπεριφερόταν λες και είναι “ξένο σώμα” στην ομάδα, καμία σχέση με τον Άντριτς που είχαν γνωρίσει οι Αλεξανδρουπολίτες. Για αυτό και εκτίμησε ότι εάν τελικά φύγει, αυτό θα είναι για καλό, υπό την προϋπόθεση φυσικά ότι θα φέρει χρήματα στον σύλλογο.
Για το θέμα αυτό, αποκλειστική ευθύνη έχει η νέα διοίκηση του ΤΑΑ Εθνικός, η οποία προφανώς και κάνει τις όποιες διαπραγματεύσεις. Όπως πάντως αναφέρει το Volleyplanet, από όπου βρήκε πρώτα η είδηση για την επικείμενη μεταγραφή του Κροάτη στην ελβετική Λουγκάνο, ήδη ο Σάκης Μουστακίδης αναζητεί τον αντικαταστάτη του και τις προηγούμενες μέρες δοκίμασε έναν βούλγαρο διαγώνιο.
πηγη www.thrakisports.gr