Σελίδες


Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Δηλώσεις Συμμετοχής για τα Πρωταθλήματα Β’ Εθνικής & το Κύπελλο Ελλάδος (Α-Γ) 2015-16.



Το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 03/9/2015, πρέπει να υποβληθούν από τα Σωματεία, οι Δηλώσεις Συμμετοχής για το Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής/Εθνικό Περιφερειακό Πρωτ/μα Ανδρών 2015-16 και για το Πρωτάθλημα Β’ Εθνικής/Εθνικό Περιφερειακό Πρωτ/μα Γυναικών 2015-16, αντίστοιχα.
Όπως είναι γνωστό, δικαίωμα συμμετοχής στα παραπάνω Πρωταθλήματα, έχουν όλα τα Σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της Α’ Περιφέρειας και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε ανώτερη κατηγορία.
Ο τρόπος διεξαγωγής των Πρωταθλημάτων, οι ημερομηνίες κλήρωσης και έναρξης, το ύψος του παραβόλου συμμετοχής, καθώς και όποια επιπρόσθετη πληροφορία απαιτηθεί,, θα γνωστοποιηθούν με τις συμπληρωματικές προκηρύξεις που θα εκδώσει η Ένωση, αμέσως μετά την ολοκλήρωση υποβολής των δηλώσεων συμμετοχής.
Με την ευκαιρία υπενθυμίζεται ότι η  προθεσμία για την υποβολή δηλώσεων συμμετοχής στο Κύπελλο Ελλάδος 2015-2016 Ανδρών και Γυναικών, είναι μέχρι τις 4/9/2015, και ότι από φέτος, είναι υποχρεωτική η συμμετοχή  για τις ομάδες της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών και των ΤΑΑ της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, καθώς επίσης και  η συμμετοχή των ομάδων της Α1 και Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.
Όλες οι προκηρύξεις των Πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου, με χρήσιμες επισημάνσεις, είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα της Ένωσης, ΕΔΩ.
πηγη http://espethr-anmak.blogspot.gr/