Σελίδες


Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Η Λέσχη φίλων του Βόλλεϋ κοντά στον Εθνικό

Η Λέσχη φίλων του Βόλλεϋ κοντά στον Εθνικό
Την πρώτη τους συνάντηση πραγματοποίησαν το απόγευμα της Δευτέρας (28/9) τα μέλη της Λέσχης Φίλων Εθνικού Αλεξανδρούπολης Volley Team στο ξενοδοχείο Santa Rosa (Δείτε ΕΔΩ φωτο).
Σε πολύ όμορφο κλίμα τα μέλη – φίλοι του Βόλλεϋ αφού συζήτησαν για τους στόχους της Λέσχης, στη συνέχεια ανέπτυξαν τις ιδέες τους με μοναδικό σκοπό την μεγαλύτερη δυνατή υποστήριξή τους και την θερμή έκφραση αγάπης προς τους αθλητές του Σάκη Μουστακίδη, αλλά και στη Διοίκηση της ομάδας, στη νέα δύσκολη προσπάθεια που ξεκινούν στο πρωτάθλημα της Volleyleague.

Το παρόν στη συνάντηση έδωσε και ο Πρόεδρος του ΤΑΑ Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος πήρε το λόγο και φανερά συγκινημένος αφού ευχαρίστησε όλα τα μέλη της Λέσχης, σημειώνοντας ότι «στους πρώτους μήνες παρουσίας μου στα διοικητικά πράγματα είναι η πρώτη φορά που δέχομαι προσφορά για βοήθεια και αυτό που λέει πολλά και μας δίνει κουράγιο». Στη συνέχεια είπε πως θα είναι κοντά σε αυτήν την προσπάθεια...

Και επειδή, το Πρωτάθλημα αργεί ακόμα... τα μέλη έδωσαν μία υπόσχεση... τη φετινή χρονιά στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» κάθε αγώνας θα είναι μια μεγάλη γιορτή!

Γι' αυτό λοιπόν όσοι θέλουν να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια μπορούν να ενημερώνονται μέσα από τη σελίδα της Λέσχης Φίλων Εθνικός Αλεξανδρούπολης Volley Team... (Πατήστε ΕΔΩ).
πηγη www.thrakisport.gr