Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015

Βραβεύτηκε ο Παπάζογλου, ένας Κύριος των γηπέδων που δεν είχε πάρει ούτε κίτρινη κάρτα στην λαμπρή καριέρα του!

Δάκρυσε ο Παπάζογλου στο «μπαμπά σ΄αγαπώ»

Ο Γιώργος Παπάζογλου φημίζεται για την αυτοσυγκράτηση και την ψυχραιμία του σε δύσκολες στιγμές μέσα στο γήπεδο. Στα 25 χρόνια καριέρας κανείς δεν τον έχει δει να δέχεται κίτρινη κάρτα ή να λυγίζει στα δυσκολα. Όταν όμως είδε το βίντεο που είχε ετοιμάσει η NOVA με τους χαιρετισμούς από τους γιους του που του έλεγαν «μπαμπα σ΄αγαπώ» δάκρυσε και έχασε τα λόγια του.
Ο Γιώργος Παπάζογλου βραβεύτηκε από την ΕΣΑΠ για την προσφορά του στο ελληνικό βόλεϊ. Μετά από 25 χρόνια πρωταθλητισμού ο 42χρονος κεντρικός πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την ενεργό δράση αρχίζοντας την καριέρα του προπονητή ως συνεργάτης του Σάκη Μουστακίδη στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Ο Παπάζογλου παρέλαβε τιμητική πλακέτα από τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρο και δήλωσε: «Ευχαριστώ την ΕΣΑΠ για την τιμή που μου κάνει. Κατάφερα αυτό που αγαπώ να το κάνω επάγγελμα. Έζησα μεγάλες και ωραίες στιγμές».

Ο 42χρονος κεντρικός δάκρυσε όταν κατά τη διάρκεια της βράβευσης του η NOVA πρόβαλε βίντεο με χαιρετισμό από τους δύο υιούς του από την Αλεξανδρούπολη οι οποίοι στο φινάλε του έλεγαν «σ΄αγαπώ». Ο δημοσιογράφος της NOVA και παρουσιαστής της κλήρωσης Παντελής Λώλης του έδωσε μία κίτρινη κάρτα καθώς ποτέ στην καριέρα του δεν είχε δεχτεί κίτρινη κάρτα.
«Ηθελε μετά τον Κουρνέτα»

Το λόγο πήρε ο Σάκης Μουστακίδης που δήλωσε: «Εύχομαι να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα. Θέλω να κάνω αναφορά στον Γιώργο Παπάζογλου. Λυπάμαι που δεν θα τον έχω ως... πασαδόρο, λυπάμαι που δεν θα κάνει πράξη την επιθυμία του να σταματήσει μετά τον Βασίλη Κουρνέτα, αλλά χαίρομαι που θα τον έχω συνεργάτη στον Εθνικό. Είναι μια σεζόν ειδικού σκοπού για τον Εθνικό. Θα χτίσουμε τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια. Ας είμαστε καλά, να παίξουμε καλό βόλεϊ και θα δούμε τι θέσει θα πάρουμε».
ΠΗΓΗ www.volleynews.gr