Σελίδες


Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Μουστακίδης: «Χρονιά ορόσημο για τον Εθνικό» (video)

Μουστακίδης: «Χρονιά ορόσημο για τον Εθνικό» (video)

Κομβική θα είναι η σεζόν που διανύει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ο προπονητής της ομάδας Σάκης Μουστακίδης είπε ότι οι Εβρίτες, στοχεύουν να απαλλαχθούν από τα προβλήματα για αυτό και η ομάδα είναι περίπου ίδια με πέρσι.
«Είναι μια ομάδα περίπου ίδια με αυτή που τελείωσε το πρωτάθλημα, με μία αλλαγή του ξένου κεντρικού. Επίσης στη θέση του Γιώργου Παπάζογλου, έχουμε εναν νέο αθλητή τον Παρασκευά Τσέλιο και την δωδεκάσα συμπρηλώνει ο Χαραλαμπίδης. Ένας από τους δύο παραδόρους είναι ο Βλαχόπουλος και όλοι οι υπόλοιποι παίχτες είναι ίδιοι με πέρσι. Ακραίοι είναι οι αδελφοί Δαλακούρα, λίμπερο ο Άκης Δαρίδης, διαγώνιος ο Λέο Άντριτς και ο Κασαμπαλής πασαδόρος. Έιμαστε στην 4η εβδομάδα προετοιμασίας, έχουμε πάει πάρα πολύ καλά και ετοιμαζόμαστε για μια χρονιά που τη θεωρώ ορόσημο για τον Εθνικό. Έχουμε σαν στόχο μια ανταγωνιστική ομάδα, να παίξουμε όσο το δυνατό καλύτερο βόλεϊ μέσα στο γήπεδο και είναι η χρονια που ο Εθνικός θέλουμε να λύσει τα προβλήματα που έχει. Και τις επόμενες χρονιές να είναι απαλαγμένος από τα προβλήματα που τον κυνηγούν όλα αυτά τα χρόνια.Αυτός είναι ο στόχος της διοίκησης και του προπονητικού τιμ. Έχουμε κατεβάσει αρκετά το μπάτζετ και μαζί με τον κόσμο θα προσπάθήσουμε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο τη χρονιά που έρχεται»

Για τα φαβορί του πρωταθλήματος: «Το φαβορί δεν βγαίνει το Σεπτέμβριο. Σίγουρα ο Ολυμπιακός έχει ενισχυθεί, αλλά και ο ΠΑΟΚ θεωρώ ότι έχει ενισχυθει. Η Κηφισιά θα είναι μια ομάδα πάρα πολύ επικίνδυνη, μπορώ να πω ότι ίσως πάει καλύτερα από πέρσι. Έχει έμπειρους παίχτες που έκαναν πρωταθλητισμό. Επίσης η Σύρος είναι καλή που κράτησε τον διαγώνιο, αλλά όλες οι ομάδες είναι αρκετά κοντά. Από εκεί και πέρα είναι θέμα τύχης και θέμα συγκυρίας πολλές φορές. Θα ξεχώριζα την Κηφισιά, την Σύρο, τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ».

Media


Πηγη www.volleynews.gr