Σελίδες


Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Βραδιά Barbeque απο τη Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης για τις ομάδες της πόλης!!

Βραδιά Barbeque απο τη Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης
Την ευκαιρία να φέρουν πιο κοντά τους ανθρώπους του βόλλεϋ της Αλεξανδρούπολης αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το άθλημα είναι σαν μια οικογένεια, συσφίγγοντας τις σχέσεις μεταξύ τους, έδωσε η Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης το βράδυ της Πέμπτης 3 Σεπτεμβρίου.
Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Νίκη Αλεξανδρούπολης, η ΓΕ Αλεξανδρούπολης και οι Αμαζόνες Μαΐστρου-Αλεξανδρούπολης τίμησαν με την παρουσία τους τη Λέσχη Πετοφαίρισης και με πολύ καλή διάθεση, πολλά κιλά κρέας, άφθονες παγωμένες μπύρες και αναψυκτικά, παίκτες, μέλη των τεχνικών τιμ και των διοικήσεων απόλαυσαν τις λιχουδιές που είχαν ετοιμάσει οι άνθρωποι της ΛΕΠΕΤΑΛΕΞ.

Το thrakisport.gr ήταν το μοναδικό μέσο, το οποίο παρευρέθηκε στην καλοκαιρινή βραδιά του Σεπτεμβρίου και κατέγραψε όλα τα όμορφα στιγμιότυπα...

Σε αποκλειστική του δήλωσή, ο πρόεδρος της Λέσχης, Κυριάκος Μαρίνος ευχαρίστησε αρχικά τα μέλη της Λέσχης που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η βραδιά και συμπλήρωσε: «Σήμερα ήταν μία ευκαιρία να συναντηθούμε από κοντά όλοι οι άνθρωποι του βόλλεϋ για να γνωρίσουμε αρχικά τις νέες παίκτριες της Νίκης αλλά και τους νέους του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Να εκφράσουμε τους προβληματισμούς μας και να συζητήσουμε τους στόχους της νέας χρονιάς». Φυσικά, ο κ. Μαρίνος δεν παρέλειψε να ευχηθεί πολλές επιτυχίες, χωρίς τραυματισμούς πρωτίστως στους αθλητές και τις αθλήτριες, αλλά και στους προπονητές των τεσσάρων ομάδων.

Όλοι όσοι βρέθηκαν σε αυτή την όμορφη εκδήλωση, που τείνει να γίνει θεσμός πλέον, είχαν την ευκαιρία να κάνουν ένα ευχάριστο διάλειμμα ξεκούρασης και χαλάρωσης!
Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε φωτογραφίες....
πηγη www.thrakisport.gr