Σελίδες


Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΛΕΥΚΩΜΑ : Ο ΤΟΛΗΣ ΤΕΝΤΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι...
Ο Τόλης ο Τέντες είναι ένας από τους πρωτοπόρους αθλητές που ανέδειξαν και δόξασαν το Βόλεϊ της Αλεξανδρούπολης και ένας σύγχρονος λαμπρός επιστήμονας ιατρός, που βοήθησε και βοηθά χιλιάδες ασθενείς από τον Έβρο.
Εξαιρετικός Βολεϊμπολίστας της ιστορικής ομάδας που ανέβασε τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στην Α' Εθνική κατηγορία την περίοδο 1969-70.
Και αυτό το καλοκαίρι ο Τόλης βρέθηκε στην αγαπημένη του γενέτειρα, την Αλεξανδρούπολη, και κοντά στους φίλους και παλιούς συναθλητές του, που είναι μέλη της Λέσχης Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης.
Η συνάντηση έγινε στις 26 Αυγούστου στο γραφικό λιμανάκι της Μάκρης, στον ''Πλάτανο'', όπου οι φίλοι θυμήθηκαν παλιές ιστορίες από τα νεανικά τους χρόνια από το Βόλεϊ και όχι μόνο.
Ο Φωτογράφος της πόλης, ο Φώτο-Τόλης, που πάντα έχει μαζί του την αγαπημένη του μηχανή, βρέθηκε σε διπλανό τραπέζι και τους έβγαλε την παραπάνω ''ιστορική'' φωτογραφία.
Από δεξιά : Κεμανετζής Ρίνος, Μαρίνος Κούλης, Δημητριάδης Μάκης, ο Φωτογράφος μας Σιάτρας Τόλης, ο Γιατρός μας Τέντες Τόλης και ο Γιάννης Χρηστουηλίας.