Σελίδες


Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΙ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΜΑΪΣΤΡΟΥ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΓΙΑ ΦΙΛΙΚΟ

Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου οι ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΜΑΪΣΤΡΟΥ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ταξίδεψαν στην Κομοτηνή και πραγματοποίησαν φιλικό παιχνίδι με την Ακαδημία Κομοτηνής. 
​Η φιλοξενία από την ομάδα της Κομοτηνής ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετική και ευχαριστούμε πολύ τη διοίκηση, προπονήτριες και αθλήτριες για τη θερμή αντιμετώπιση.
Για την ιστορία η εμφάνιση της ομάδας για πρώτο αγώνα της σεζόν ήταν πολύ καλή και συνοδεύτηκε με νίκη (3-0, παίχτηκε και 4ο σετ με τις παγκορασίδες οι οποίες το κέρδισαν 
επίσης)
Αυτό όμως που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν η έδρα της ομάδας της Κομοτηνής που είναι το Κλειστό Γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Κομοτηνής, 450 θεατών!!!, ένα από τα 5-6 Κλειστά Γυμναστήρια της πόλης (συμπεριλαμβάνονται τα κλειστά σχολικά γυμναστήρια τα οποία πληρούν τις προδιαγραφές ενός κανονικού κλειστού). 
Κάνουμε σύγκριση με την δραματική κατάσταση των αθλητικών εγκαταστάσεων στην Αλεξανδρούπολη, η οποία ως σύγχρονη πόλη στο κομμάτι των αθλητικών εγκαταστάσεων (με εξαίρεση βέβαια το Νέο Κολυμβητήριο) είναι πολύ μα πολύ πίσω σε σύγκριση με τις γειτονικές πόλεις της Θράκης.
Οι φωτογραφίες μιλούν μόνες τους!!!