Σελίδες


Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Πρώτη συνάντηση για τη Λέσχη φίλων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Volleyball team

Πρώτη συνάντηση για τη Λέσχη φίλων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Volleyball team
Την πρώτη τους συνάντηση θα έχουν τα μέλη της Λέσχη Φίλων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Volleyball Team την Δευτέρα (28/9) στο ξενοδοχείο Santa Rosa στις 19:00 το απόγευμα.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα συζητηθούν ο σκοπός της δημιουργίας της Λέσχης, αλλά και νέες ιδέες με μοναδικό στόχο τη στήριξη της ομάδας του Σάκη Μουστακίδη, που έχει χαρίσει τόσες συγκινήσεις στους φίλους του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.
Με ανακοίνωση τους στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook, οι υποστηρικτές του Εθνικού καλούν όσους θέλουν συμμετέχουν σε αυτήν την προσπάθεια...
«ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ σήμερα των μελών μας στις 19:00 στην καφετέρια SANTA ROSA.Είναι ευπρόσδεκτοι όλοι οι φίλοι που θέλουν να μας γνωρίσουν και αγαπάνε την ομάδα βόλλευ του Εθνικού.Σκοπός μας να καθορίσουμε τους στόχους μας για την τρέχουσα αγωνιστική χρονιά,ο απολογισμός του μέχρι τώρα έργου μας και για το πώς θα λειτουργεί η Λέσχη σεβόμενη όλα τα μέλη της. Τα μπλουζάκια μας είναι έτοιμα και στη διάθεση των μελών ενώ την συνάντηση μας θα τιμήσει με την παρουσία του ο πρόεδρος της ομάδος κος Γεωργιάδης Γεώργιος τον οποίο ευχαριστούμε θερμά».
ΠΗΓΗ www.thrakisport.gr