Σελίδες


Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Κεμανετζής βοηθός του Ίσακσον


Ο Κεμανετζής βοηθός του Ίσακσον

Ένας από τους διαχρονικούς στρατιώτες της Ορεστιάδας είναι ο βοηθός του Γιόχαν Ίσακσον στον πάγκο της ομάδας. Ο λόγος για τον Στέλιο Κεμανετζή θα είναι το δεξί χέρι του Σουηδού.
Είναι μια αναγνώριση της προσφοράς του μέχρι πριν δύο χρόνια αρχηγού της ομάδας από τη διοίκηση, αλλά και τον ίδιο τον Ισακσον. Θυμίζουμε ότι ο Κεμανετζής υπηρετεί το σύλλογο από το 1988, ενώ δεν άφησε ποτέ του ακρίτες.

Η ανακοίνωση

ΝΕΟΣβοηθός προπονητή του Α.Ο. Ορεστιάδας ορίστηκε ο Στέλιος Κεμανετζής. Την πρόταση ως βοηθό έκανε αμέσως αποδεκτή ο Σουηδός προπονητής, ο οποίος αντιλαμβανόμενος το μέγεθος της αξίας και την πολύτιμη εμπειρία που έχει ο Στέλιος, ύστερα από μία καριέρα γεμάτη επιτυχίες, δεν αναζήτησε άλλο υποψήφιο. Ο Στέλιος είχε την ευκαιρία να έρθει σε μία πρώτη επαφή με καινούργιους και παλιούς παίκτες και αποτελεί μία πολύ καλή προσθήκη στο ήδη εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα.

Ο Στέλιος ως δεξί χέρι πλέον του Σουηδού αναλαμβάνει άμεσα τα νέα του καθήκοντα, μεταδίδοντας ταυτόχρονα τις νέες εμπειρίες που αποκτά από την καινούργια αυτή θέση στα παιδιά των ακαδημιών που θα τον έχουν και φέτος προπονητή.
πηγη www.volleynews.gr