Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015

Μπέρδεμα με Άντριτς

Μπέρδεμα με Άντριτς

Το έχει η μοίρα της νέας διοίκησης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης να ασχολείται συνεχώς με τον Λέο Άντριτς.

του Δημήτρη Τυχάλα
Ο ταλαντούχος Κροάτης διαγώνιος, από τις αρχές του καλοκαιριού εξελίσσεται σε πονοκέφαλο, ο οποίος φάνηκε κάποια στιγμή να ξεπερνιέται, αλλά εσχάτως επανήλθε στο προσκήνιο με ξένα ΜΜΕ να ανακοινώνουν την μεταγραφή του στους Ντράγκονς Λουγκάνο και τους Θρακιώτες να διαψεύδουν.

Οι πρωταθλητές Ελβετίας είχαν τον Άντριτς από τις αρχές του καλοκαιριού στο στόχαστρο τους, προσπαθώντας μάλιστα να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι η προηγούμενη διοίκηση του Εθνικού δεν είχε πληρώσει το ποσό που είχε συμφωνήσει με την πρώην ομάδα του Μλάντοστ Κάστελα.

Η νέα διοίκηση όμως φρόντισε την επομένη της εκλογής της να τακτοποιήσει την οφειλή δένοντας τον παίκτη (που είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο) και ξεκαθάρισε ότι δεν πωλείται.

Κι ενώ το θέμα φάνηκε να τελειώνει καθώς ο Άντριτς εμφανίστηκε στο πρώτο ραντεβού της χρονιάς, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι με την όλη στάση του έδειχνε ότι το μυαλό του ήταν στην Λουγκάνο και το Τσάμπιονς Λιγκ, δημιουργώντας νέα δεδομένα.

Ήδη η ιστοσελίδα www.worldofvolley.com αναφέρει ότι ο διεθνής Κροάτης υπέγραψε συμβόλαιο με τους Ντράγκονς, ενώ ο Άντριτς, ο οποίος έφυγε την περασμένη Κυριακή για την πατρίδα του προκειμένου να ενταχθεί στην προετοιμασία της εθνικής ομάδας εν όψει ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, φέρεται να έχει αποχαιρετίσει συμπαίκτες και φίλους.

Ωστόσο παρόλο που από τον Εθνικό δεν υπήρξε κάποια επίσημη ανακοίνωση, οι Θρακιώτες τονίζουν κατηγορηματικά ότι ο Άντριτς παραμένει παίκτης τους καθώς η πρόταση που έχει καταθέσει η Λουγκάνο είναι πολύ μικρή για να προχωρήσει η υπόθεση του.
Πηγή: sportsfeed.gr