Σελίδες


Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Ε.Σ.ΠΕ.ΘΡ.-ΑΝ.ΜΑΚ : ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Οι κληρώσεις της ΕΣΠΕΘΡ


Μόνο ένας αγώνας ορίστηκε για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών στην περιοχή της Α’ Περιφέρειας, με βάση την συμπληρωματική προκήρυξη που εξέδωσε η ΕΣΠΕ Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας.
Πρόκειται για την αναμέτρηση ανάμεσα στα τμήματα του ΑΟ Ορεστιάδας και του ΑΟ Νέας Βύσσας, που προέκυψε με βάση γεωγραφικά κριτήρια και θα κρίνει ποια ομάδα θα περάσει στην 2η αγωνιστική της Α’ Φάσης.

Ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου ή την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στην έδρα της ομάδας που θα κληρωθεί γηπεδούχος, με την κλήρωση να πραγματοποιείται την προσεχή Παρασκευή στην Αλεξανδρούπολη.

Η νικήτρια ομάδα θα προκριθεί στην δεύτερη αγωνιστική της Α’ Φάσης μαζί με Έβρο Σουφλίου, Αμαζόνες Μαΐστρου και Ερμή Δράμας. Οι τέσσερις ομάδες θα κληρωθούν να δώσουν τους δύο ημιτελικούς της Περιφέρειας.

Οι δύο ομάδες που θα νικήσουν σε αυτούς τους αγώνες που θα διεξαχθούν στις 4 Οκτωβρίου, θα προκριθούν στην Β’ Φάση του Κυπέλλου, όπου θα μετάσχει και η Νίκη Αλεξανδρούπολης ως ομάδα της Α2 Κατηγορίας.