Σελίδες


Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Πρώτο τεστ Εθνικού με νίκη 3-2 την Ορεστιαδα



Νικηφόρο ήταν το πρώτο αγωνιστικό τεστ της ομάδας βόλεϊ του Εθνικού. Το απόγευμα της Παρασκευής υποδέχθηκε στην Αλεξανδρούπολη την ανανεωμένη Ορεστιάδα και σε ένα φιλικό που κρίθηκε στα πέντε σετ επικράτησε με 3-2. Ο Σάκης Μουστακίδης ξεκίνησε με πασαδόρο τον Κασαμπαλή, κεντρικούς τους Τουρανιάνιν, Κιόσση, ακραίους τους Ανέστη και Κώστα Δαλακούρα και διαγώνιο τον Αντριτς. Ο τελευταίος αγωνίστηκε για λίγο και στη συνέχεια αντικαταστάθηκε από τον Ίλιτς.  Αρκετό χρόνο συμμετοχής πήραν και οι Βλαχόπουλος, Θωμάς Δημητριάδης. 
Ο προπονητής του Εθνικού Θανάσης Μουστακίδης χαρακτήρισε ως θετικό το πρώτο τεστ προετοιμασίας της ομάδας του σημειώνοντας ότι είδε κάποια πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν. «Είχαμε την ευκαιρία να ξεφύγουμε από το σκληρό πρόγραμμα των προπονήσεων και να αγωνιστούμε σε κανονικές συνθήκες. Είμαι ευχαριστημένος από τη δουλειά που γίνεται, έβγαλα χρήσιμα συμπεράσματα. Θα ξαναδώσουμε κι άλλα παιχνίδια με την Ορεστιάδα» ήταν τα λόγια του Σ. Μουστακίδη
Τα σετ: 21-25, 25-17, 26-24, 22-25, 15-10
ΕΘΝΙΚΟΣ: Κασαμπαλής, Κιόσσης, Τουρανιάνιν, Κ. Δαλακούρας, Α. Δαλακούρας, Άντριτς, Δαρίδης(λ) / Βλαχόπουλος, Ίλιτς, Δημητριάδης.