Σελίδες


Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως, ευλογεί τον «ΚΟΤΙΝΟ»

Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015, το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ», επισκέφθηκε (στο Μοναστήρι, στο Αετοχώρι) τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Άνθιμο, ο οποίος ανταποκρίθηκε με χαρά στο αίτημά μας για μια συνάντηση μαζί του, προκειμένου να ενημερωθεί για το Σύλλογό μας, να ακούσουμε τις απόψεις του και τις συμβουλές του και να δεχθούμε την ευλογία του, με την ευκαιρία έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο Σεβασμιότατος από την πρώτη στιγμή, εκδήλωσε το αμέριστο ενδιαφέρον του για το Σύλλογο και για το έργο που επιτελεί, έχοντας πλήρη αντίληψη για τα προβλήματά που αντιμετωπίζουν τα Άτομα με Αναπηρίες και τη διέξοδο που δίνει ο αθλητισμός στις λίγες επιλογές που έχουν, προκειμένου να ενταχθούν ισότιμα στην κοινωνία.
Τέλος, ο Μητροπολίτης, μας εκμυστηρεύθηκε σκέψεις του, για ανάληψη συγκεκριμένων δράσεων, που ο ίδιος θα ανακοινώσει σε σύντομο χρονικό διάστημα, στην κατεύθυνση της ευρείας δημοσιοποίησης των επιτυχιών των αθλητριών και αθλητών του Α.Σ. ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ»  και της ενεργοποίησης του ενδιαφέροντος εθελοντικής προσφοράς εργασίας στον Σύλλογο, από τους συμπολίτες μας.