Σελίδες


Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Εβρίτης που πήγε στο Ζάγκρεμπ να ενισχύσει την Εθνική στο Ευρωμπάσκετ και… πέτυχε τον Ιβάν Ράιτς!!!

raits-tsolakakis
Στο Ζάγκρεμπ βρίσκεται, μεταξύ άλλων πολλών θρακιωτών “Πελαργών” και ο Τόλης Τσολακάκης. Πήρε το αυτοκίνητο και ταξίδεψε από την Αλεξανδρούπολη για την πρωτεύουσα της Κροατίας, όπου πρωτοστατεί στην ελληνική εξέδρα τις πρώτες δύο ημέρες του τουρνουά, όπως συνηθίζει άλλωστε να πρωτοστατεί και στο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” στις εντός έδρας αναμετρήσεις του Εθνικού.
Με την αφορμή όμως της παρουσίας του εκεί, ο Τόλης συνάντησε και παλιούς γνωστούς. Πιο συγκεκριμένα, τον κροάτη πρώην παίκτη του Εθνικού Ιβάν Ράιτς, ο οποίος θα συνεχίσει ως γνωστόν την καριέρα του στην Τουρκία αλλά αυτήν την περίοδο προετοιμάζεται με την Εθνική Κροατίας. Πέρα από Ευρωμπάσκετ, έχει άλλωστε σε λίγες μέρες και… Ευρωβόλεϊ.
Ο Ράιτς ηταν αυτός που είχε την πρωτοβουλία να πάρει τον Τόλη Τσολακάκη, μαθαίνοντας για την άφιξή του στο Ζάγκρεμπ και δεδομένης της παρουσίας του εκεί, λόγω της προετοιμασίας της Εθνικής Κροατίας. Μάλιστα, οι δυο τους βρέθηκαν για καφέ πριν από το παιχνίδι της Ελλάδας με την Κροατία και ο αγαπημένος Ιβάν των Αλεξανδρουπολιτών ανέλαβε να ξεναγήσει τον γνωστό Εβρίτη φίλαθλο στην πόλη του Ζάγκρεμπ.
Οι δυο τους ανανέωσαν το ραντεβού τους για μια από τις επόμενες ημέρες. “Αν φυσικά θέλει ο Ιβάν να μου μιλήσει μετά την καζούρα που έχει δεχθεί για την ήττα της Εθνικής Μπάσκετ της χώρας του από την δική μας”, λέει χαμογελώντας και χαριτολογώντας ο Τόλης Τσολακάκης…
www.thrakisports.gr