Σελίδες


Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Αντιδράσεις στη Β Εθνική


ΓΙΑ ΤΟ...ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΑ ΣΕ 4 ΟΜΙΛΟΥ

Αντιδράσεις στη Β Εθνική
Μπορεί η ΕΟΠΕ  να ισχυρίζεται ότι οι προτάσεις της ΚΕΠ για τον τρόπο διεξαγωγής εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία από τα παρευρισκόμενα σωματεία, από τη στιγμή όμως που έλειπαν τα περισσότερα, η απόφαση ήταν κατά … μειοψηφία.
Ήδη η Ολυμπιάδα Πατρών αντέδρασε, ενώ άλλα 10 σωματεία ετοιμάζουν διαμαρτυρία και υποστηρίζουν ανάμεσα στα άλλα:
«Η δεύτερη   πρόταση της ΚΕΠ σχετικά με το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής διαιρεμένο σε τέσσερις ομίλους πρέπει να θίγει όλους τους εμπλεκόμενους συλλόγους καθώς υποτιμά την προσπάθεια μας για ανάδειξη των σωματείων μας.
Καθώς ουσιαστικά δεν είναι Β΄ Εθνική αλλά… διευρυμένο περιφερειακό! Μετά το περσυνό… έκτρωμα (όμιλοι των επτά ομάδων) και της εξαγγελίες του προέδρου της ΕΟΠΕ το καλοκαίρι του 2010, ότι …ντρέπομαι για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής 2010-2011 και  του χρόνου θα διεξαχθεί με περισσότερες ομάδες (3 όμιλοι των 10 ομάδων),  με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι προωθείται η επιλαχούσα λύση που ‘’φύτρωσε’’ ξαφνικά σαν μανιτάρι προ λίγων εβδομάδων, των 4 ομιλών,  με 7 ομάδες στους 3 ομίλους και 8 στον τέταρτο όμιλο.
Με λίγα λόγια μιλάμε πάλι για ένα πρωτάθλημα 3-4 μηνών όπου θα ξεκινήσουμε τέλη Νοεμβρίου και θα τελειώσουμε στα μέσα Μάρτη.
Στον βωμό των μικροσυμφερόντων κάποιων συλλόγων (κυρίως από τον Νομό Αττικής) που δεν δέχονται να κάνουν όλο  τον χρόνο  3 μετακινήσεις τα ισοπεδώνουμε όλα. Όπως θα ταξιδέψουν έτσι και αλλιώς κάποια σωματεία της Αττικής στην Κρήτη και στην Λέσβο έτσι και κάποια άλλα θα ταξιδέψουν και στην Ήπειρο.
Προς Θεού δεν μιλάμε για 10 ταξίδια τον χρόνο αλλά για 3! Μην το κάνουμε τόσο θέμα. Στο κάτω-κάτω όποιος θέλει να αποφεύγει
τις μετακινήσεις ας μείνει στις τοπικές κατηγορίες.
Αφήστε μας να παίξουμε βόλεϊ!»
Αφήστε μας να χαρούμε το παιχνίδι!»

Τα σωματεία της Β’ Εθνικής που είναι υπέρ των τριών ομίλων.

ΜΕΝΤ
XANΘ
ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Π.Ο. Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΑΟ ΣΕΡΡΩΝ
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΑΣ
ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80
ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΠΗΓΗ www.volleynews.gr