Σελίδες


Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Η ΛΕΣΧΗ ΕΞΩΡΑΪΖΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΗΠΕΔΟ


 Η Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης στην προσπάθειά της να αναδειχθεί το ιστορικό ανοιχτό γήπεδο βόλλεϋ του ''Φώτης Κοσμάς'' έχει προγραμματίσει μιά σειρά από δράσεις.
Αρχή στις δράσεις αυτές αποτέλεσε η αντικατάσταση του φιλέ του γηπέδου ο οποίος ήταν ο ίδιος τα τελευταία χρόνια και βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση.

Το γήπεδο πριν

Οι άνθρωποι της Λέσχης γνωρίζοντας την ιστορικότητα του συγκεκριμένου γηπέδου όπου έκανε τα πρώτα βήματα του ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ανέβηκε όλες τις κατηγορίες για να φθάσει τελικά στην Α΄ Εθνική κατηγορία. 
Στο γήπεδο αυτό έπαιξε  ο Εθνικός στην Α΄ Εθνική, κατά τα τέλη της δεκαετίας του '70 και φιλοξένησε τους μεγάλους του αθλήματος (οι οποίοι βέβαια έπαιζαν σε κλειστά) και ανέδειξε δεκάδες διεθνείς αθλητές
Τρία από τα μέλη της Λέσχης που βοήθησαν στο ''στήσιμο'' του καινούργιου φιλέ

Αυτό ήταν το γήπεδο της πόλης για το βόλλεϋ και δίπλα το γήπεδο του μπάσκετ, έως ότου κατασκευαστεί το κλειστό γυμναστήριο στην Αλεξανδρούπολη, το οποίο είναι το μοναδικό που υπάρχει μέχρι σήμερα και φιλοξενεί όλα τα αθλήματα κλειστού χώρου (Βόλλεϋ, Μπάσκετ, Χάντμπωλ) με πολλαπλάσιους αθλητές και αθλήτριες.

Το ''Ανοιχτό'' με τον καινούργιο του φιλέ υπό το φως των προβολέων


Η Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης ευχαριστεί τον Προϊστάμενο του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Ν.Έβρου κ. Νικολαΐδη Στέργιο, για την δωρεά του φιλέ καθώς και τον ακούραστο εργάτη του γηπέδου ''Φώτης Κοσμάς'' κ. Τσίγκα Κώστα, πού δίνει την ψυχή του για την διατήρηση του γηπέδου σε άριστη κατάσταση, για την βοήθειά του.