Σελίδες


Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Ο ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ


Η οικονομική κρίση αλλάζει άρδην τους προσανατολισμούς των ομάδων, καταβαραθρώνει τα κασέ των αθλητών, αλλά αυτοί που αντέχουν φαίνεται πως είναι οι προπονητές. Οι «αγανακτισμένοι των πάγκων» δείχνουν αντοχή στην κρίση, καθώς τα κασέ τους είναι χαμηλά, αλλά παίζουν και ενωτικό ρόλο στα χιλιάδες προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ΤΑΑ και οι αθλητές...

Το 1/3 των 12 ομάδων της Βόλεϊ Λιγκ κράτησαν τους ίδιους προπονητές και μόλις ένας μετακινήθηκε. Για πρώτη φορά έπειτα από 35 χρόνια φαίνεται πως δεν θα έχουμε ξένο προπονητή. Ενας επέστρεψε στα παλιά του λημέρια, πέντε ομάδες βρίσκονται σε συζητήσεις με τους ίδιους προπονητές και μία ψάχνεται. Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Μένουν στη θέση τους ο Γιάννης Καλμαζίδης στον Ολυμπιακό μετά και την κατάκτηση του νταμπλ, ο Γιάννης Μέλκας στον ΠΑΟΚ, ο Νίκος Νεόφυτος που με τον Φοίνικα Σύρου κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α2 και ο Νίκος Ζαλμάς που ανέβασε τον Παμβοχαϊκό στη μεγάλη κατηγορία.
Κυρίως λόγω οικονομικών και διοικητικών προβλημάτων βρίσκονται σε εκκρεμότητα πέντε περιπτώσεις προπονητών που είναι κοντά σε ανανέωση. Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλους συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με τη Λαμία, ο Γιάννης Ανδρεάδης που περιμένει να εκλεγεί η νέα διοίκηση στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης για να συζητήσει την ανανέωση του συμβολαίου του, ο Γιώργος Χριστόπουλος εάν δεν ανανεώσει με την ΕΑΠ είναι πολύ πιθανό να αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή εφόσον ξεπεραστούν τα οικονομικά προβλήματα και ο Χρήστος Πάτρας που περιμένει τις διοικητικές και οικονομικές εξελίξεις στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, αλλά όλα δείχνουν πως θα ανανεώσει τη συνεργασία του εφόσον δεν υπάρξουν διοικητικά απρόοπτα.
Επίσης, ο Παναθηναϊκός εφόσον εκλέξει διοίκηση στις εκλογές της 30ής Ιουνίου θα ανανεώσει με τον Γιάννη Λάιο, αν και προηγουμένως έγινε διερευνητική συζήτηση με τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο, αλλά λόγω των οικονομικών και διοικητικών προβλημάτων δεν υπήρξε συνέχεια. Η Κηφισιά είναι η μοναδική ομάδα χωρίς προπονητή μετά την αναχώρηση του Δρίκου για τη Θεσσαλονίκη και τον Ηρακλή. Ο Θεόδωρος Δεληγιαννάκης έχει κάνει συζητήσεις με δύο γνωστούς Ελληνες τεχνικούς, αλλά δεν έχει προχωρήσει τίποτα, καθώς περιμένει οικονομική και διοικητική στήριξη για να προχωρήσει.



ΟΜΑΔΑ - ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Oλυμπιακός: Γ. Καλμαζίδης (ανανέωσε)

Ηρακλής: Σ. Δρίκος (από Κηφισιά)

Παναθηναϊκός: Γ. Λάιος (διαπραγματεύσεις)

ΠΑΟΚ: Γ. Μέλκας (ανανέωσε)

ΕΑΠ: Γ. Χριστόπουλος (διαπραγματεύσεις)

Λαμία: Ανδρεόπουλος (διαπραγματεύσεις)

Αρης: Γιώργος Περτσιανλής (χωρίς ομάδα)

Κηφισιά: -

Εθνικός Αλ.: Γ. Ανδρεάδης (διαπραγματεύσεις)

Απόλλων Καλ.: Χρ. Πάτρας (διαπραγματεύσεις)

Φοίνικας Σύρου: Νίκος Νεόφυτος (ανανέωσε)

Παμβοχαϊκός: Νίκος Ζαλμάς (ανανέωσε)

ΠΗΓΗ http://www.volleynews.gr/