Σελίδες


Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ


Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Λεσχης Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης. 
Το Δ.Σ. έλαβε χώρα στο αναψυκτήριο της πλαζ Ε.Ο.Τ. όπου υπάρχει το γήπεδο Beach Volley το οποίο στήθηκε με την βοήθεια της Λέσχης την περασμένη χρονιά.
Το θέμα του Δ.Σ. ήταν : Η θέση της Λέσχης στα τεκταινόμενα του Βόλλεϋ της Αλεξανδρούπολης.
Το Δ.Σ. είχε απαρτία μελών και έγινε παρουσία μελών του νεοσύστατου συνδέσμου των οργανωμένων φιλάθλων του Εθνικού Αλεξ/πολης τους Bluepistoleros.
Μετά απο διεξοδική συζήτηση των μελών γύρω απο αυτά που συμβαίνουν στο χώρο του βόλλεϋ της πόλης πάρθηκαν οι εξής αποφάσεις :
1. Η Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης θα παραστεί σε όλες τις Γενικές Συνελεύσεις για εκλογές στους συλλόγους που καλλιεργούν το άθλημα του Βόλλεϋ στην πόλη, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για την καλυτέρευση της εικόνας του κορυφαίου αθλήματος της Αλεξανδρούπολης.
2. Την διοργάνωση ημερίδας όπου θα γίνουν εισηγήσεις και ανοικτή συζήτηση για το παρόν και το μέλλον του βόλλεϋ στην Αλεξανδρούπολη.
3. Την διοργάνωση τουρνουά Beach Volley.
4. Να υπάρξει στενή συνεργασία και να γίνει προσπάθεια για την πραγματοποίηση κοινών δράσεων με τους Bluepistoleros.


Τα μέλη του Δ.Σ. της Λέσχης που έλαβαν μέρος στην συνεδρίαση ήταν οι : Δημητριάδης Μάκης (Πρόεδρος), Χρηστουηλίας Γιάννης (Γεν.Γραμματέας), Μαρίνος Κυριάκος (Ταμίας), Ανδραβίζος Σάκης (Αν.Γεν.Γραμματέας), Ηλιάδης Μάκης (Μέλος), Βασιλούδης Αντώνης (Μέλος)