Σελίδες


Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ

Δύο ήττες γνώρισε η εθνική ανδρών στην Ολλανδία για το European League
3-2 την Παρασκευή και 3-0 σήμερα Κυριακή 5/6/2011


«Να τους απομυθοποιήσουμε»


ΛΕΩΝΗΣ - ΜΠΕΝΕ

«Να τους απομυθοποιήσουμε»
Ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών Αλέκος Λεώνης δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση στον δεύτερο αγώνα κόντρα στην Ολλανδία και δήλωσε: «Για δύο σετ δεν παίξαμε καλά και όταν αντιμετωπίζεις ομάδες όπως η Ολλανδία έχεις πρόβλημα. Ήμασταν κακοί στην υποδοχή...
Ορισμένα παιδιά δεν έχουν διάρκεια στην αυτοσυγκέντρωσή τους γιατί δεν έχουν μάθει να παίζουν συνεχόμενα παιχνίδια. Στο τρίτο σετ προσπαθήσαμε να μπούμε στο ματς, αλλά ήταν αργά. Πιστεύω ότι στην έδρα μας πρέπει να απομυθοποιήσουμε τους Ολλανδούς. Είναι καλύτεροι, αλλά μπορούμε να τους κερδίσουμε».

Έντουιν Μπένε: «Σε αυτό το δεύτερο παιχνίδι ήμασταν καλύτεροι και πήραμε δίκαια τη νίκη. Η ελληνική ομάδα δεν ήταν τόσο καλή όσο στο πρώτο ματς και αυτό φάνηκε στο 1ο σετ. Μετά άρχισαν σταδιακά να ανεβάζουν την απόδοσή τους. Πιέσαμε πολύ σε όλα τα σετ και δεν εφησυχάσαμε. Ακόμα και στο τρίτο σετ, όπου ήμασταν μέχρι τα τελευταία λεπτά πίσω στο σκορ, πίστευα ότι μπορούμε να κερδίσουμε εάν παίζαμε όπως έπρεπε. Είμαι χαρούμενος που οι παίκτες μου είχαν τέτοια απόδοση σε δυο συνεχόμενα ματς και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε».
ΠΗΓΗ www.volleynews.gr