Σελίδες


Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

ΑΝΤΊΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΑΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΆΡΓΗΣΗ ΤΗΣ Β' ΕΘΝΙΚΉΣ



Ανακοίνωση για την κατάργηση της Β' Εθνικής κατηγορίας εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμοιβομένων Πετοσφαιριστών. Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ. του ΠΑ.Σ.Α.Π. εκφράζει την αντίθεσή του στην απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. για την κατάργηση της Β' Εθνικής κατηγορίας (απο τη σεζόν 2012-13) και της δημιουργίας 3 ομίλων στην Α2 Εθνική κατηγορία των ανδρών, όπως εκφράστηκε και από τον Δ/ντή του Συνδέσμου Βασίλη Μηνούδη, κατά τη διάρκεια του χθεσινού Δ.Σ.
Θεωρούμε ότι η απόφαση αυτή συνιστά βίαιη υποβάθμιση της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Ενώ στόχος όλων θα έπρεπε να είναι η μείωση της απόστασης που χωρίζει τις 2 κορυφαίες κατηγορίες ( Volley League , A2 ), αποφάσεις σαν την χθεσινή μόνο προς αυτήν την κατεύθυνση δεν οδηγούν.
Αν το σκεπτικό της χθεσινής απόφασης ήταν να δώσει κίνητρα σε ομάδες της επαρχίας, κάτι το οποίο είναι απαραίτητο, να αγωνιστούν στην Α2 Εθνική κατηγορία, αυτό θα μπορούσε να γίνει με θέσπιση κριτηρίων όπως ο ΠΑ.Σ.Α.Π. έχει προτείνει (γηπεδικά, γεωγραφικά, αριθμός θεατών, στήριξη από τοπική αυτοδιοίκηση, χορηγοί).
Ελπίζουμε ότι το θέμα να επανεξεταστεί άμεσα και δηλώνουμε ότι είμαστε στη διάθεση της Ε.Ο.ΠΕ. για ένα καλόπιστο διάλογο έπι του θέματος».



πηγή www.liberovolley11.blogspot.com