Σελίδες


Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

ΛΕΩΝΗΣ ΚΑΙ ΜΠΕΝΕ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΗ, ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ


«Στο τέλος ο απολογισμός»

«Στο τέλος ο απολογισμός»
Η Εθνική ομάδα των ανδρών ηττήθηκε με 3-0 από την Ολλανδία. Μετά το τέλος του αγώνα ο Αλέκος Λεώνης στάθηκε στους Κουμεντάκη και Κοκκινάκη, ενώ αναφέρθηκε και στη συνολική παρουσία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στη διοργάνωση...
Αναλυτικά οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Αλέκος Λεώνης (ομοσπονδιακός τεχνικός): «Χάσαμε από μία καλύτερη ομάδα. Παρόλα αυτά από κάθε παιχνίδι κρατάμε κάτι χρήσιμο για την συνέχεια. Απολογισμό θα κάνουμε στο τέλος του ευρωπαϊκού λίγκ δίνοντας ατομικά και ομαδικά αγωνιστικά στοιχεία. Σε αυτό το παιχνίδι χρησιμοποιήσαμε τα «4αρια» της Εθνικής παίδων και τους δώσαμε χρόνο συμμετοχής ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της Αργεντινής. Μακάρι να είχε γίνει καλύτερος προγραμματισμός και να είχαμε την δυνατότητα να τους χρησιμοποιήσουμε και στα Χανιά κόντρα στην Αυστρία».

Νίκος Ρουμελιώτης (αρχηγός Εθνικής): «Δεν είναι αυτή η πραγματική εικόνα της ομάδας και αυτό είναι εύκολα αντιληπτό. Στο παιχνίδι αυτό δόθηκε περισσότερο χρόνος στα νέα παιδιά και εγώ χαίρομαι πραγματικά που έχουν διάθεση και προσπαθούν, παρότι δεν καταφέραμε να πάρουμε ούτε σετ. Είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα βελτιωθούν με την δουλειά του προπονητή που του έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη. Η ομάδα στο προ- Ολυμπιακό τουρνουά θα έχει διαφορετική εικόνα και θα είναι 100% έτοιμη».

Γιώργος Πετρέας (κεντρικός): «Επαιξαν και σήμερα αρκετά νέα πρόσωπα. Η ομάδα έδειξε ότι το παλεύει. Κλειδί για την εξέλιξη του ματς ήταν το 3ο σετ και το προβάδισμα μας με 8-1, διαφορά που τελικά δεν κρατήσαμε, διότι μέτρησε η έλλειψη χημείας. Από παιχνίδι σε παιχνίδι γινόμαστε καλύτερη ομάδα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στήριξε».

Εντουιν Μπένε (ομοσπονδιακός τεχνικός Ολλανδίας): «Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών μου, ειδικότερα σε σέρβις και μπλοκ. Διέκρινα στην Ελληνική ομάδα αρκετό ταλέντο. Κουμεντάκης και Κοκκινάκης είναι παιδιά που έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους».

ΠΗΓΗ www.volleynews.gr