Σελίδες


Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

North Area Beach Volley Circuit 2011



Το North Area Beach Volley Circuit μετα την περσινή επιτυχία θα συνεχίσει και φέτος να προσφέρει θέαμα διοργανώνοντας τουρνουά υψηλού επιπέδου στην Βόρεια Ελλάδα.
Παρακάτω αναγράφονται οι τοποθεσίες για το circuit 2011 και οι ημερομηνίες διεξαγωγης:

  • 1ο  ΤΟΥΡΝΟΥΑ (OPENING)*
24-26 ΙΟΥΝΙΟΥ
BEACH BAR ALMIRA
ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
*Στο "opening" του Almira όλες οι ομάδες που συμμετέχουν μεταφέρουν τους βαθμούς από το τουρνουά  για το υπόλοιπο του North Area Circuit 2011 συμπεριλαμβανομένων και των προκριματικών (μετά το opening του Almira διαγράφοναι οι βαθμοί του 2010)
  
  • 2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ
1-3 ΙΟΥΛΙΟΥ
THALLATA CAMP
ΚΑΛΑΜΙΤΣΙ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
  
  • 3ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ
8-10 ΙΟΥΛΙΟΥ
    BEACH BAR "SIESTA"
    Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΑ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
      
    • 4ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ
    15-17 ΙΟΥΛΙΟΥ
      BEACH BAR "AMMOS"
      ΜΥΡΩΔΑΤΟ, ΞΑΝΘΗ

      • 5ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ
      22-24 ΙΟΥΛΙΟΥ
      BEACH BAR "STARFISH"
      ΝΕΟΙ ΠΟΡΟΙ, ΠΙΕΡΙΑ
        
      • ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
      29-31 ΙΟΥΛΙΟΥ
      BEACH BAR "CRYSTAL LIFE" 
      ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓ. ΠΑΥΛΟΥ, Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΑ 

      Παρουσίαση
      Τα εξειδικευμένα καταστήματα VOLLEYSTORE σε συνεργασία με τη μοναδική και αποκλειστική εφημερίδα του Volley & Beach Volley, την VOLLEY TIME, διοργανώνουν το «ΝΟRTH AREA BEACH VOLLEY CIRCUIT» υπό την αιγίδα της Ελληνικής ομοσπονδίας beach volley (www.beachvolleyball.gr).

      H διοργάνωση κατατάσσεται στην κατηγορία Challenger, πληρώντας όλες τις προϋποθέσεις που θέτει η Ομοσπονδία για τη διεξαγωγή αγώνων υψηλού επιπέδου. Το NORTH AREA CIRCUIT θα διεξαχθεί σε  νομούς του βορειοελλαδικού χώρου  με βασικό κριτήριο επιλογής των beach bars, όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες, τις άρτιες αθλητικές εγκαταστάσεις σε συνδυασμό με την πολυπληθή παρουσία παραθεριστών.
      • Όραμα: Να προσφέρουμε ένα ποιοτικό αθλητικό γεγονός το οποίο θα πρωταγωνιστήσει στις εγχώριες διοργανώσεις για τα επόμενα χρόνια, συνεισφέροντας στην ανάπτυξη του beach volley αλλά και γενικότερα των αθλημάτων της «παραλίας» στην Ελλάδα, βοηθώντας έτσι στην ανάπτυξη του τουρισμού της χώρας.

       ΠΗΓΗ www.nabvc.gr