Σελίδες


Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Στο δρόμο... 483 παιδιά


Σε όλη την Ελλάδα τουρνουά μίνι βόλεϊ

ΣΚΥΔΡΑ: ΜΙΝΙ ΒΟΛΕΪ

Στο δρόμο... 483 παιδιά
Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η διοργάνωση των αγώνων mini volley που έγιναν στην πόλη της Σκύδρας, μπροστά στο Δημαρχείο, την Κυριακή 5 Ιουνίου...
Για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η ομάδα του Αριστοτέλη κατάφερε να μετατρέψει σε γιορτή το πρωτάθλημα της Ε.Σ.ΠΕ.Μ των μίνι κατηγοριών και η πόλη της Σκύδρας έδειξε πόσο πολύ αγαπάει το volley, γεμίζοντας τον περιβάλλοντα χώρο.
Με ρεκόρ συμμετοχής 483 αθλητών και αθλητριών, με 17 ομάδες Αγοριών και 144 Κοριτσιών από 16 Σωματεία της Ένωσης, η επιτυχία των αγώνων ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Με στόχο τα παιδιά να παίξουν βόλεϊ και να το αγαπήσουν, η διοργάνωση στο τέλος άφησε μόνο χαμόγελα σε όλους.
Η διοίκηση του Αριστοτέλη με πρωτεργάτη τον πρόεδρο της Πασπαλά Θανάση και με την ακούραστη και μεθοδική δουλειά των προπονητών της ομάδος, Χριστοφορίδη Τάκη, Αντωνιάδη Άκη, Βασιλειάδη Δημήτρη και Ζαμαντζά Μιχάλη κατάφερε να οργανώσει για άλλη μια φορά πολύ καλά τους αγώνες, στήνοντας 20 γήπεδα μίνι βόλεϊ στο κέντρο της Σκύδρας.
Μεγάλη και η συνεισφορά του Δήμου Σκύδρας με την προσφορά νερών και σάντουιτς σε όλους τους συμμετέχοντες, καθώς και με την  διάθεση αρκετών  υπαλλήλων για την καλύτερη προετοιμασία των αγώνων. Τέλος αξίζουν συγχαρητήρια στους διαιτητές που έφεραν σε πέρας αυτό το δύσκολο κομμάτι των αγώνων και ήταν αθλητές του volley μεγαλύτερων κατηγοριών της Σκύδρας.
Δηλώσεις Χριστοφορίδη Τάκη:
Μια πραγματική γιορτή του volley έγινε στην Σκύδρα για 3η συνεχή φορά. Νομίζω, ότι είχαμε τη μεγαλύτερη συμμετοχή παιδιών σε μίνι volley σ’ όλη την Ελλάδα, μέχρι σήμερα.
Αγόρια και κορίτσια άγγιξαν τα 500 παιδιά σε 20 γήπεδα ειδικά διαμορφωμένα στο κέντρο της Σκύδρας, μπροστά στο Δημαρχείο με 23 Διαιτητές – αθλητές του συλλόγου και την καθοδήγηση της Ε.Σ.ΠΕ.Μ για το πρόγραμμα των αγώνων. Νιώθω συγκινημένος και χαρούμενος που σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς κάναμε τόσα πολλά παιδιά και γονείς να παίξουν, να χαρούν, να διασκεδάσουν και να ξεχάσουν τα όποια προβλήματα υπάρχουν στη χώρα γενικά και να πετύχουμε να γίνει στη Σκύδρα μια πραγματική γιορτή του volley, που θα ζήλευαν άλλα αθλήματα.
Νιώθω ικανοποίηση τόσο εγώ , όσο και οι υπόλοιποι προπονητές του συλλόγου, που με σωστή οργάνωση και με επικεφαλής τον πρόεδρο του Αριστοτέλη Σκύδρας, Πασπαλά Θανάση, πετύχαμε για μια ακόμη χρονιά, μια τέτοια διοργάνωση, τέλεια απ’ όλες τις πλευρές.
Να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές και αθλητές των άλλων συλλόγων και τους γονείς φυσικά, για τα καλά τους λόγια, που μας γεμίζουν με χαρά και ικανοποίηση, δίνοντας ραντεβού για του χρόνου.
Να ευχαριστήσω τέλος, τον Δήμαρχο Σκύδρας κ. Χοίδη και τους Αντιδημάρχους για τη βοήθεια που μας παρείχαν με τους υπαλλήλους του Δήμου, που έδωσαν και την ψυχή τους για να είναι όλα τέλεια.
Αυτή η χρονιά, με την  άνοδο της ομάδας μας του Αριστοτέλη στη Β’ Εθνική και την διοργάνωση του mini volley στη Σκύδρα είναι από τις καλύτερες χρονιές μου και δε θα την ξεχάσω ποτέ!
ΠΗΓΗ www.volleynews.gr

Η πρόταση της Λέσχης Πετοσφαίρισης Αλεξ/πολης :
Τουρνουά μίνι βόλεϊ στην Αλεξανδρούπολη, στον παραλιακό δρόμο κάτω από τον ΦΑΡΟ.
Πριν κλείσουν τα σχολεία!!