Σελίδες


Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

«ΠΑΙΖΩ ΒΟΛΕΪ» ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ


Σερβίς στα Γιάννενα

Σερβίς στα Γιάννενα
Το 1ο Τουρνουά μίνι βόλεϊ για παιδιά δημοτικών σχολείων οργανώνουν στα Γιάννενα η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος «Παίζω Βόλεϊ».
Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Μαβίλη την Κυριακή 26 Ιουνίου από τις 4 το απόγευμα, με τα παιδιά να αγωνίζονται σε ομάδες των τεσσάρων ατόμων.


Στόχος είναι η εξάπλωση του βόλεϊ, μέσω της γνωριμίας των παιδιών με τις ομορφιές του αθλήματος και φυσικά να περάσουν μια όμορφη Κυριακή με τους φίλους και τις οικογένειες τους.


Στις 9 το βράδυ περίπου θα ακολουθήσουν οι βραβεύσεις των ομάδων που διακρίθηκαν την αγωνιστική περίοδο 2010 – 2011 στα πρωταθλήματα ανδρών, γυναικών, εφήβων, νεανίδων, παίδων, κορασίδων, παμπαίδων και παγκορασίδων της ΕΣΠΕΔΕ.


Επίσης, θα τιμηθεί και ο προϊστάμενος του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Ιωαννίνων Κώστας Καμπέρης για τη συνεργασία στην ανάπτυξη του προγράμματος «Παίζω Βόλεϊ» στα δημοτικά σχολεία των Ιωαννίνων.
www.volleynews.gr

ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΣΑΡΩΝΕΙ ΣΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ? 
ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ''ΠΑΙΖΩ ΒΟΛΛΕΫ'' ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΔΩ  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ? 
ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ....