Σελίδες


Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΝΕΟ SITE Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

11/10/2010

Νέο site σημαίνει νέα δυναμική σχεδίαση, άλλο από τον συνηθισμένο τρόπο ουσιαστικής επικοινωνίας και αποτελεσματικού διαλόγου, διαφορετική από πίνακα ανακοινώσεων παρουσίαση των δράσεων της Ομοσπονδίας, νέο ανοιχτό και ελεύθερο βήμα για όλες τις ομάδες και όλα τα σωματεία να εκφραστούν μέσα από το www.volleyball.gr.
Το νέο site της Ε.Ο.ΠΕ βρίσκεται ήδη στον ιντερνετικό αέρα σε δοκιμαστικό στάδιο και θα εμπλουτίζεται καθημερινά με νέες ενότητες και στήλες, παράλληλα με την σταδιακή ενεργοποίηση όλων των περιεχομένων που μπορείτε αναλυτικά να δείτε στο sitemap στη βάση του site.
Αυτή τη στιγμή είναι δυνατή η πρόσβαση στην ειδησεογραφία και στο menu με τα Πρωταθλήματα και την Ομοσπονδία. Καθημερινά, το www.volleyball.gr θα αλλάζει και θα γίνεται χρηστικό και με πληθώρα επιλογών.
Στόχος είναι να γίνει πραγματικός κόμβος για το βόλεϊ. Με δυνατότητα όλων των εμπλεκομένων φορέων του αθλήματος να τοποθετούνται επωνύμως και με επιχειρήματα στο FORUM. Με πρόσβαση στο MEDIA GUIDE για την αναλυτική παρουσίαση σε διάφορες μορφές όλων των περιοδικών εκδόσεων της Ομοσπονδίας. Με όλο το CALENDAR του αθλήματος, ανά εβδομάδα και μήνα.
Με το οργανόγραμμα, τα τηλέφωνα, τις υπηρεσίες, τα πρόσωπα και το Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. Με όλα τα σωματεία και όλες τις ενώσεις. Με όλα τα νέα όλων των ομάδων. Με όλες τις διεθνείς ειδήσεις. Με ειδησεογραφικές συνεργασίες με τη CEV και την FIVB. Με video και φωτογραφίες. Με αφιερώματα, συνεντεύξεις, μεγάλες στιγμές.
Με σταδιακή ενσωμάτωση όλων των γεγονότων και ειδήσεων του beach volley, με αποτέλεσμα στο πέρας της δοκιμαστικής λειτουργίας του, το www.volleyball.gr να είναι ένα πολυδυναμικό site, χρηστικό στην ολότητά του για όλους τους ανθρώπους του αθλήματος και όλους τους χρήστες του internet.
Παρατηρήσεις, ιδέες για νέες στήλες και ενότητες, σχόλια μπορείτε να στέλνετε από το κουμπί ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ στο site ή με mail στο press@volleyball.gr.