Σελίδες


Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Πλήρης ο Ολυμπιακός για Αλεξανδρούπολη

Ο Ολυμπιακός αναχωρεί το πρωί της Παρασκευής για την Αλεξανδρούπολη όπου το βράδυ της ίδιας ημέρας (21.00 μ.μ., ο αγώνας θα μεταδοθεί από τη Nova) θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Αλεξανδρουπόλεως.
Οι Ερυθρόλευκοι θα έχουν στη διάθεσή τους τον Γιαμπλόνσκι που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος ενάντια στον ΠΑΟΚ, καθώς και τον Αντρέι Ζέκοφ που αφού μετά από  σύσταση των γιατρών ξεκουράστηκε και θα επιστρέψει σαν βασικός πλέον πασαδόρος του Ολυμπιακού, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στο Ντίμα Φιλίποφ να ακολουθήσει τη θεραπευτική αγωγή που του έχει δοθεί. Η αποστολή συμπληρώνεται από τους : Κουζούνη, Κοκκινάκη, Ανδρεάδη, Τζούριτς, Ντεσπέιν, Σωτηρίου, Παπάζογλου, Φράγκο και Κραλ.
Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο Εθνικός θα έχει στη διάθεσή του τον Ντάρκο Τέσιτς που έφτασε στην Αλεξανδρούπολη αφού λύθηκε το πρόβλημα που υπήρχε με τη βίζα του. Αρωγός στην προσπάθεια της ομάδας θα είναι ο κόσμος της που αναμένεται να γεμίσει το κλειστό γυμναστήριο, βοηθώντας την ομάδα να κάνει την έκπληξη.
Στόχος του Εθνικού είναι να μπορέσει να ανακόψει τις επιθέσεις του Ολυμπιακού με σωστές υποδοχές για να αιφνιδιάσει τον αντίπαλό του και τελικά να πάρει τη νίκη.
Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Καραμπαλάσης, Μπαντιανίδης.

Πηγή: www.greekvolley.com