Σελίδες


Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Διήμερο φιλικών για Εθνικό με Ηρακλή

Δύο πολύ σημαντικά φιλικά παιχνίδια θα δώσει η ομάδα βόλλεϊ του Εθνικού αύριο Παρασκευή (8/10) 19.00 και μεθαύριο Σάββατο (9/10) 14.00, στην Αλεξανδρούπολη κόντρα στον Ηρακλή. Οι Εβρίτες θα αντιμετωπίσουν την ίσχυρη ομάδα της Θεσσαλονίκης που φέτος ενισχύθηκε και στοχεύει στον τίτλο. Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 18.30 και η δεύτερη στις 16.00.


Δυο εβδομάδες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών, ο Εθνικός θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του κόντρα σε έναν σαφώς πολύ πιο δυνατό και έτοιμο αντίπαλο. Από κάτι τέτοια τεστ όμως, οι νεοφώτιστοι στην κατηγορία μπορούν να βγουν πιο δυνατοί και να βρίσκονται σε μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας για την πρεμιέρα απέναντι στον Α.Ο.Κηφισιάς. Τα φιλικά αυτά θα μπορέσουν να αποτελέσουν μαγνήτη και για τον φίλαθλο κόσμο της Αλεξανδρούπολης που θα πάρει μια πρώτη γεύση από τους αγώνες υψηλού επιπέδου της φετινής χρονιάς.

Ο Εθνικός σε αυτά τα φιλικά αλλά και γενικά μέσα στη χρονιά θα στηριχτεί πραγματικά σε δικά του παιδιά, παρουσιάζοντας μια νεανική και ταλαντούχα ομάδα με άρωμα Έβρου. Το δίδυμο των πασαδόρων θα το αποτελέσουν οι Σιδηρόπουλος και ο νεαρός διεθνής Γεωργιάδης, κεντρικοί οι ντόπιοι αδελφοί Κίτσιοι και ο Γραμματικάκης, ενώ το δίδυμο των ακραίων θα το αποτελέσουν - ελλείψει του Αραβα Μοχάμεντ Τζάσμιν που περιμένει την βίζα για να έρθει μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη - οι μικροί Ραφαήλ Κουμεντάκης και Ανέστης Δαλακούρας. Λιμπερο θα είναι ο Ορεστιαδίτης Κωνσταντινίδης, ενώ μόνος ξένος ο διαγώνιος Κροάτης Ιβάν Ράιτς.

Συμμετοχή στο τουρνουά της Ορεστιάδας

Ο Εθνικός μια εβδομάδα πριν από τη έναρξη του πρωταθλήματος θα συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά που διοργανώνει η Ορεστιάδα 15 έως τις 17 Οκτωβρίου στο νέο κλειστό της πόλης του βορείου Έβρου. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας, την Lukoil Neftohimik ομάδα Α1 της Βουλγαρίας και την Kesan Genslik που βρίσκεται στην Α2 Τουρκίας.

Συντάκτης: Γιώργος Πανταζίδης