Σελίδες


Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ

Μπορεί να έλειπαν αρκετοί παίκτες από το βασικό σχήμα τόσο του Ηρακλή όσο και του Εθνικού, ωστόσο οι προπονητές των δυο ομάδων έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα από τις δυο φιλικές αναμετρήσεις που διεξήχθησαν την Παρασκευή και το Σάββατο στην Αλεξανδρούπολη, η ανωτερότητα του Ηρακλή ήταν.......

εμφανής. Με τους δυο αδελφούς Εφραιμίδη ως βασικούς ακραίους, δεν είχε πρόβλημα να επικρατήσει των Εβριτών με 4-0 στο πρώτο φιλικό και 3-0 στο δεύτερο.
Αλέκος Λεώνης
«Συμπεράσματα μπόρεσαν να βγουν μόνο για τα μικρά παιδιά που έπαιξαν και εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος Όποιοι κι αν αγωνίζονται πρέπει να βγάζουν κάποια συγκεκριμένα πράγματα στο παιχνίδι. Αυτό το κατάφεραν οι νέοι της ομάδας. Τώρα έμειναν λίγες ημέρες και περιμένω τους ξένους να έρθουν, να συγκεντρωθούμε και να δώσουμε κάποια φιλικά όλοι μαζί,
δεν μπόρεσα να βγάλω συμπεράσματα για τον Εθνικό αφού έλειπαν οι δυο του ξένοι. Από εκεί και πέρα τα νέα παιδιά έχουν ταλέντο αλλά θέλουν πολύ δουλειά».
Γιάννης Ανδρεάδης
«Παίξαμε με διαφορετική σύνθεση από ότι θα παίξουμε στα επίσημα. Για εμάς ήταν πολύ καλά αυτά τα φιλικά. Βρεθήκαμε όμως ξαφνικά να μην έχουμε ούτε και τον Κροάτη στη διάθεσή μας και πειραματιστήκαμε. Νομίζω ότι τη δεύτερη μέρα η ομάδα πήγε καλύτερα κύρια στην υποδοχή σε σχέση με χθες. Βγάλαμε συμπεράσματα για αδυναμίες μας και διαπιστώσαμε που θέλουμε βελτίση , ιδιαίτερα στο μπλοκ και στην άμυνα. Ελπίζουμε μέσα στην εβδομάδα να έχουμε και τους δυο ξένους στη διάθεσή μας για να μονταριστούμε σαν ομάδα στο τουρνουά της Ορεστιάδας».