Σελίδες


Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α1



Στη τελική ευθεία μπήκε και η Α1 με τις ομάδες να προσπαθούν να κάνουν τις όποιες διορθωτικές κινήσεις μέσα στη ....φτώχεια τους ,πλήν της ΕΑΠ που συνεχίζει να ρίχνει χρήμα αλλά να εξακολουθεί να είναι αμφίβολο το τι θα "εισπράξει".... αν καταφέρει και .....ξεπεράσει τον κακό της δαίμονα ...τη Λαμία.

Σύμφωνα με τα δεδομένα ο Ολυμπιακός δύσκολα θα χάσει τον τίτλο ,αν και ο Παναθηναϊκός πανηγυρίζει για τις τρείς.....νίκες που πέτυχε στην Κύπρο !!!!!
Η ΕΑΠ έκανε σοβαρή προσπάθεια αλλά εξαρτάται απο τον Χριστόπουλο πότε θα "χύσει το γάλα" η αν καταφέρει να πάει την "καρδάρα" γεμάτη στον Ρογδάκη..
Ο Ηρακλής αν και "αφραγκος" κάνει όνειρα να επανέλθει στη διεκδίκηση των τίτλων με τα "φτερά μυρμιγκιών" και τα "ντεπόζιτα" του Λεώνη.
Η Λαμία μάλλον θα κάνει σταθερή πορεία ,ενώ ο "Ευρωπαίος" Αρης μέχρι στιγμής δεν πείθει και τρέχει να βρεί ξένους,αντίθετα ο ΠΑΟΚ μέσα στα δικά του οικονομικά πλάισια δείχνει σοβαρός και να μην κινδυνεύει .
Τέλος στον χορό των "κολασμένων" προβάδισμα για την Α2 έχουν οι Πανελλήνιος,Καλαμαριά,Αλεξανδρούπολη (στα φιλικά που έδωσε έως σήμερα δεν έπεισε ότι θα μπορέσει να κάνει κάτι καλό) και καθώς δεν θα έχει μπαράζ παραμονής θα γλυτώσουν το καρδιοκτύπι η έμπειρη Κηφισιά και ο νεοφώτιστος Επίκουρος.

Αυτά σε γενικές γραμμές και θα περιμένουμε τις όποιες αποφάσεις της ΕΣΑΠ που θα συνεδριάσει στην Αλεξανδρούπολη (άραγε ποιός πληρώνει γιαυτό?).....και έχει στην ατζέντα της και θέμα διαιτησίας....