Σελίδες


Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

«Αρχή από την Αλεξανδρούπολη»

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ

Με την πτήση των 08.45 από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» για Αλεξανδρούπολη θα αναχωρήσει το πρωί της Παρασκευής η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα που θα δώσει το βράδυ της ίδιας ημέρας (9μ.μ.) με αντίπαλο τον τοπικό Εθνικό. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα θέλουν να κάνουν την πρώτη τους νίκη, ενώ ντεμπούτο στο πρωτάθλημα θα κάνει ο Βούλγαρος πασαδόρος Αντρέι Ζέκοφ ο οποίος θα ξεκινήσει βασικός. Ο εβρίτης αρχηγός του Ολυμπιακού Ανδρέας Ανδρεάδης που κατάγεται από...
ον Προβατώνα Έβρου (45 χιλιόμετρα από την Αλεξανδρούπολη) και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Εθνικό δήλωσε: «Δυστυχώς πρέπει να κερδίσουμε εμείς... Μακάρι ο Εθνικός να έχει μια καλή πορεία και να αντέξει τον ανταγωνισμό. Ως αρχηγός του Ολυμπιακού σκέφτομαι μόνο την ομάδα μου. Πρέπει να κάνουμε καλή εμφάνιση και να κερδίσουμε. Έχουμε κάνει καλή προετοιμασία και είμαστε σε καλή κατάσταση. Θέλουμε μια νέα αρχή από την Αλεξανδρούπολη. Η έδρα του Εθνικού είναι πάντα δύσκολη. Είναι καλό που το παιχνίδι θα είναι τηλεοπτικό».
Ο προπονητής του Oλυμπιακού Φλάβιο Γκουλινέλι συμπεριέλαβε για το εκτός έδρας παιχνίδι τους εξής βολεϊμπολίστες: Ζέκοφ, Ντεσπέιν, Γιαμπλόνσκι, Φράγκος, Κοκκινάκης, Σωτηρίου, Φιλίποφ, Παπάζογλου, Κραλ, Ανδρεάδης, Κουζούνης και Τζούριτς.
Πηγή: www.greekvolley.com