Σελίδες


Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Το άγνωστο sms του Γιάννη Καλμαζίδη στον διάδοχό του Νικολάι Ζελιάσκοφ!

niki1


Ο επίσημος ΠΑΟΚ μπορεί να τον απαξίωσε με τον τρόπο με τον οποίο τον αντιμετώπισε μετά την κατάκτηση του νταμπλ, ωστόσο ο Γιάννης Καλμαζίδης απέδειξε για μια ακόμη φορά πόσο διαφορετικός κι ανώτερος άνθρωπος είναι.
Όπως γράφει το sportsfeed, την ώρα που κάποιοι παράγοντες των ασπρόμαυρων προσπαθούσαν να πείσουν τον κόσμο ότι το θέμα προπονητή είναι ανοικτό κι ότι γίνονται προσπάθειες να γεφυρωθεί το χάσμα (το οποίο είχε γεφυρωθεί εδώ και ένα μήνα), ο Καλμαζίδης είχε ήδη στείλει μήνυμα στον διάδοχο του.
kaο εβρίτης Καλμαζίδης και ο πρωην Ορεστιαδίτης Ζελιάσκοφ είναι καλοί φίλοι καθότι ήταν συμπαίκτες στον Ηρακλή την σεζόν 2003-2004 (κατέκτησαν το Κύπελλο και αγωνίστηκαν στο φάιναλ 4 του τσάμπιονς λιγκ) κι έτσι ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ μόνο έκπληξη δεν ένιωσε όταν είδε το sms του ‘Κάλμα’ με το οποίο του έδινε συγχαρητήρια και του ευχόταν καλή επιτυχία.
«Ο Γιάννης είναι καταπληκτικός άνθρωπος και φίλος και μόλις τελειώσω με την Εθνική θα βρεθούμε από κοντά…», είπε στο Sportsfeed o νέος τεχνικός του Δικεφάλου ο οποίος βρίσκεται στο Μπακού με την Εθνική ομάδα της χώρας του. Αν η Βουλγαρία κερδίσει σήμερα την Τουρκία τότε θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 28/6, ενώ αν χάσει τότε θα έρθει πολύ πιο γρήγορα στην Θεσσαλονίκη.
Νωρίτερα ο Νικολάι Ζελιάσκοφ ανακοινώθηκε και επίσημα από τον ΠΑΟΚ με τον Βούλγαρο τεχνικό, που χαρακτηρίζεται από τους ασπρόμαυρους ‘ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος προπονητής’, να αποθεώνει τον (φίλο του) Καλμαζίδη και τους παίκτες της ομάδας ‘για την φανταστική δουλειά που έκαναν’ και να δηλώνει έτοιμος για τις προκλήσεις που έχει μπροστά του.
«Χαίρομαι πολύ που επιστρέφω στην Ελλάδα για να εργαστώ ως προπονητής σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να πιάσω δουλειά. Ξέρω ότι το έργο που αναλαμβάνω είναι πολύ δύσκολο γιατί πέρυσι η ομάδα και ο Γιάννης Καλμαζίδης έκαναν φανταστική δουλειά και πέτυχαν σπουδαία πράγματα. Φέτος οι υποχρεώσεις και οι απαιτήσεις θα είναι αυξημένες λόγω και της συμμετοχής της ομάδας στο τσάμπιονς λιγκ αλλά και των επιτυχιών που σημείωσε η ομάδα την χρονιά που ολοκληρώθηκε. Ωστόσο, είμαι αισιόδοξος ότι με συλλογική δουλειά θα καταφέρουμε να κρατήσουμε τα κεκτημένα. Έχω πολύ όρεξη δουλειά και πολλές φιλοδοξίες και έρχομαι για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στον ΠΑΟΚ για να πετύχουμε τους στόχους μας», είπε ο Νίκι στις πρώτες του δηλώσεις κι αναφερόμενος στην πίεση που υπάρχει μετά την κατάκτηση του νταμπλ τόνισε: «Η πίεση είναι κομμάτι της δουλειάς μας. Και σαν πρώην αθλητής και σαν προπονητής έχω μάθει να δουλεύω κάτω από πίεση και αυτό φέρνει και καλύτερα αποτελέσματα».
Τέλος ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ έστειλε και μήνυμα προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα είναι ο έβδομος παίκτης μας. Τους θέλουμε όλους στο πλευρό μας όπως ήταν και στο ματς του τελικού. Η ομάδα το αξίζει και θα κάνουμε όλοι μαζί προσπάθεια για να διατηρήσουμε τα κεκτημένα».
ΠΗΓΗ www.thrakisports.gr