Σελίδες


Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Σταθερή αλλά κρίσιμη η κατάσταση της υγείας των Καββαδά, Αλεξιάδη

Σταθερή αλλά κρίσιμη η κατάσταση της υγείας των Καββαδά, Αλεξιάδη

O ομοσπονδιακός προπονητής μπιτς βόλεϊ Γιώργος Γιάτσης εξουσιοδοτήθηκε από τους γονείς του Στράτου Καββαδά και του Αλέξανδρου Αλεξιάδη να ενημερώσει επίσημα για την εξέλιξη της υγείας των δύο πρωταθλητών του μπιτς βόλεϊ που εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε καταστολή στην εντατική του νοσοκομείου «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη. Από αύριο αναμένονται ανακοινώσεις και από το νοσοκομείο:
«Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η υγεία του Αλεξιάδη Αλέξανδρου και Καββαδά Στράτου είναι σταθερή.
Τα δ;yο παιδιά είναι ακόμα σε καταστολή και τα επόμενα 24ωρα οι γιατροί θα γνωρίζουν περισσότερα για την βελτίωση της υγείας τους. Οι οικογένειες τους θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους τους φίλους και φίλαθλο κόσμο για τη συμπαράσταση και ενδιαφέρον τους.

Οι οικογένειες τους θα ήθελαν να μέσα ενημέρωσης να σεβαστούν την αγωνία τους και η πορείας της υγείας τους θα γίνεται γνωστή από το επίσημο site της ΕΟΠΕ, μια και ήταν μέλη των εθνικών ομάδων Beach Volley. Σχετικά με το ατύχημα δεν υπάρχει ακόμα πόρισμα από την τροχαία Πολυγύρου και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το συμβάν δεν έχουν γνωστοποιηθεί ακόμα. Όλη μας η θετική ενέργεια και σκέψη είναι μαζί με τα παιδιά», αναφέρει ο Γιώργος Γιάτσης στην προσωπική του ιστοσελίδα στο facebook.
πηγη www.volleynews.gr